به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس: دستورالعمل بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات پایان سال از سوی وزارت آموزش و پرورش به ادارات کل آموزشوپرورش ابلاغ شد. بر این اساس با توجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت و کنترل بیماری کرونا، تمام مدارس ابتدایی و متوسطه بهجز مدارس استثنایی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس: دستورالعمل بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات پایان سال از سوی وزارت آموزش و پرورش به ادارات کل آموزشوپرورش ابلاغ شد.
بر این اساس با توجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت و کنترل بیماری کرونا، تمام مدارس ابتدایی و متوسطه بهجز مدارس استثنایی با هدف رفع اشکال و ارائه خدمات آموزشی به آن دسته از دانشآموزانی که به هر دلیلی موفق به دریافت آموزشهای درسی غیرحضوری نشدهاند با رعایت پروتکلهای بهداشتی از ۲۷ اردیبهشت به مدت یک ماه دایر میشوند.
تمهیدات لازم برای ضدعفونی، آمادهسازی مدارس قبل از بازگشایی، رعایت فاصله اجتماعی، حضور مدیران، عوامل اجرایی و آموزشی بر اساس برنامه هفتگی در هفته اول بازگشایی، استمرار آموزشهای غیرحضوری، بررسی وضعیت تحصیلی و یادگیری دانشآموزان توسط معلمان، ارزشیابی غیرحضوری از درس تربیتبدنی، تشکیل شورای مدرسه با هدف بررسی وضعیت موجود دانشآموزان و تعیین نحوه ارائه آموزشها در موارد لازمه و تصمیمگیری در خصوص ارزشیابی پایانی، بررسی اعتراضات دانشآموزان به ارزشیابی پایانی و تصمیمگیری در خصوص سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان، از موارد مشترک دورههای تحصیلی مندرج در این دستورالعمل است که باید در مدارس اجرایی شود.
شرایط اختصاصی هر دوره تحصیلی
دوره ابتدایی
الف- در خصوص دانش آموزان کلاس اول باید با ارزیابی دقیق اطمینان حاصل شود دانشآموز تمام حروف الفبا را بهخوبی فراگرفته است و مهارتهای خواندن و نوشتن در سطح پایه اول را بهخوبی کسب کرده است، ارزشیابی شفاهی و کتبی این موضوع توسط معلم مربوط انجام میشود و نظارت و تأیید آن با مدیر مدرسه خواهد بود.
ب- چنانچه به هر دلیل دانشآموز پایه اول در یادگیری حروف و مهارتهای مورد نظر خواندن و نوشتن شایستگی لازم را کسب نکرده باشد، باید برنامه مشخصی برای تحقق این امر توسط معلم ارائه شود.
ج- مدیر مدرسه موظف است برای آن دسته از دانشآموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فناوری و یا برنامههای تلویزیونی و یا به هر دلیل دیگر در یادگیری محتوای درسی باقیمانده از زمان تعطیلی مدارس ضعف دارند، برنامه مشخص جبرانی با محوریت معلم کلاس تعیین کند.
د- درخصوص نحوه ارزشیابی پایانی و یادگیری دانشآموزان به صورت حضوری با غیرحضوری (بهجز پایه اول) شورای مدرسه تصمیمگیری خواهد کرد.
چ- به پیوست جدول بررسی وضعیت پوشش تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی ارسال میشود. لازم است هر معلم مطابق فرمت ارسالی اطلاعات لازم را در خصوص هر دانشآموز وارد نماید و به مدیر مدرسه تحویل دهد.
موارد مشترک دورههای اول و دوم متوسطه (شاخههای نظری، فنیوحرفهای و کاردانش):
الف – ارزشیابی پایانی (تراکمی) نوبت دوم (خردادماه) در پایههای هفتم و هشتم دوره اول متوسطه و پایههای دهم و یازدهم دوره دوم متوسطه شاخه نظری به شیوه غیرحضوری برگزار میشود و مسؤولیت ارزشیابی پیشرفت تحصیلی ـ تربیتی دانشآموزان به عهده معلمان و مدیران مدارس خواهد بود. معلمان میتوانند برای اطمینان از تحقق اهداف دروس، بر اساس مستندات و شواهد جمعآوریشده از مشارکت دانشآموز در فعالیتهای آموزشی تربیتی داخل و خارج از کلاس درس و مدرسه، آموزشهای مجازی، نتایج ارزشیابی حضوری، ارزشیابی غیرحضوری و برون خط (آفلاین) و برخط (آنلاین)»، ابتکارات و خلاقیتها در موقتهای یادگیری، پژوهشهای دانشآموزی مرتبط با دروس، خلاصهنویسی، نتایج ارزشیابیهای تکوینی (مستمر) نوبت اول و دوم و پایانی (تراکمی) نوبت اول و سایر شیوههای ارزشیابی، نمره دانشآموز را تعیین و به مدیر مدرسه ارائه نماید. این نمره در ستون ارزشیابی تکوینی مستمر و پایانی (تراکمی) نوبت دوم (خردادماه) ثبت و با رعایت مقررات، اعلام نتیجه خواهد شد.
ب -سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی داوطلبان آزاد و دانشآموزان مدارس بزرگسالان، ایثارگران و آموزش از راه دور برابر ضوابط مندرج در آییننامههای مربوط به شیوه حضوری انجام میشود.
ج – با توجه به بخشنامه شماره ۴۶۰/۱۲۰ مورخ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، امتحانات نهایی پایه دوازدهم از تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ آغاز میشود. بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت و کنترل کرونا خدمات حضوری به دانشآموزان پایه دوازدهم تا دهم خردادماه ارائه خواهد شد.
د – ارزشیابی از دانشآموزان متقاضی تغییر رشته در پایه دهم و یازدهم، مطابق بخشنامههای ارسالشده به شیوه حضوری انجام خواهد شد.
ح – دستورالعمل برگزاری آزمون ورودی مدارس دوره دوم متوسطه نمونه دولتی، تهیه و متعاقبا ابلاغ میشود.
شرایط اختصاصی دوره اول متوسطه
با توجه به تأثیر نمرات دروس پایه نهم در فرایند هدایت تحصیلی دانشآموزان، ارزشیابی پایانی نوبت دوم (خردادماه) به شیوه حضوری در سطح مدرسه برگزار میشود. لازم به ذکر است امتحانات پایه نهم در خردادماه ۱۳۹۹ به صورت هماهنگ استانی برگزار نخواهد شد.
شرایط اختصاصی دوره دوم متوسطه شاخههای فنیوحرفهای و کاردانش
ارزشیابی دروس عمومی، شایستگیهای غیر فنی و پایه فنی، مطابق بند ۱۶ به عهده معلمان و مدیران است. بدیهی است در دروس پایه فنی و شایستگیهای غیرفنی حصول اطمینان از آموزش حضوری، غیر حضوری (مجازی) از پودمانهای باقیمانده با معلمان مربوط خواهد بود.
تکمیل فرایند آموزش و ارزشیابی دروس شایستگیهای فنی شاخه فنی و حرفهای و آموزش و آزمون استانداردهای مهارت شاخه کاردانش (داخل و خارج از هنرستان)، از تاریخ ۲۷ اردیبهشت لغایت ۱۵ مردادماه با اولویت دروس پایه دوازدهم به صورت تراکمی و با برنامهریزی و سازماندهی هنرآموزان و شرایط حضور آنها، پس از تصویب در شورای مدرسه و با هماهنگی اداره آموزشوپرورش منطقه انجام میشود.
نمرات دروس شایستگیهای فنی و استانداردهای آموزش مهارت به صورت «جاری»، در خردادماه لحاظ و پس از اتمام ارزشیابی در کارنامه خردادماه هنرجویان ثبت میشود.
در صورت عدم امکان ارائه دروس کارآموزی/ کارورزی هنرجویان پایه یازدهم در تابستان سال جاری، این دروس در تابستان سال آینده (۱۴۰۰) ارائه خواهد شد.
در خصوص آن دسته از هنرجویان پایه دوازدهم که درس کارآموزی/کارورزی خود را باید در تابستان ۱۳۹۹ بگذرانند با برنامهریزی و تصویب شورای کارآموزی یا کارورزی هنرستانها و تأیید کمیته کارآموزی یا کارورزی اداره منطقه، اقدام مقتضی به عمل آید.
نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل و فرایندهای آموزشی تربیتی مدارس و معلمان، بر عهده ادارات کل آموزشوپرورش استان ها و ادارات آموزش و پرورش شهرستانها، مناطق و نواحی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
طی مراسمی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لوح تقدیر جشنواره ملی پژوهشگران به حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان اهدا شد
حضرت آیتالله خامنهای: «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در این فعّالیّتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه جبههی مقاومت را احیا کند؛ یعنی چه؟ یعنی از ظرفیّتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند که این کار را به بهترین وجهی انجام داد. هر جا که وارد میشد ــ عراق یک جور، سوریه یک جور، لبنان […]
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز. ما در آستانهی ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسّل الیالله. از فرصت این ماه استفاده کنیم، دلهایمان را، جانهایمان را، نیّتهایمان را وصل کنیم به دریای بیکرانهی رحمت الهی. کارها دست خدا است؛ از خدا همّت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم. دعاهای ماه رجب سرشار است از مضامین و مفاهیم بلند و معارف عالی الهی و اسلامی. از خدا طلب عافیت کنید، طلب توفیق کنید، طلب نصرت کنید.
Δ