پیام مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان به مناسبت فرارسیدن روز ملی خلیج فارس

خلیج فارس برای ایرانیان تنها یک نام نیست و روز ملی خلیج فارس تنها محدود به یک روز نمی باشد به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون   پیام مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان به مناسبت فرارسیدن روز ملی خلیج فارس بدین شرح می باشد: “بسم الله الرحمن الرحیم” خلیج فارس نامی برای همیشه تاریخ “مقام معظم […]

خلیج فارس برای ایرانیان تنها یک نام نیست و روز ملی خلیج فارس تنها محدود به یک روز نمی باشد

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون   پیام مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان به مناسبت فرارسیدن روز ملی خلیج فارس بدین شرح می باشد:
“بسم الله الرحمن الرحیم”
خلیج فارس نامی برای همیشه تاریخ
“مقام معظم رهبری: مقابله با نقشه ها و سیاست های بیگانگان برای دست اندازی به خلیج فارس به عنوان جهاد فی سبیل الله محسوب می شود”
روز ملی خلیج فارس روز گرامیداشت تمدن ملتی است که پرچمدار یکتا پرستی و عدالت‌خواهی بوده و هستند و این پرچم را با جان و دل در مقابل تمام دسیسه‌ها و نیرنگ‌ها پیوسته برافراشته نگاه داشته‌اند و در صیانت از داشته های تاریخی و فرهنگی این مرز پرگهر از هیچ ایثاری دریغ نکرده و نمی‌کنند.
خلیج فارس برای ایرانیان تنها یک نام نیست و روز ملی خلیج فارس تنها محدود به یک روز نمی باشد، بلکه حرمتی دارد برابر با ایثار و از جان گذشتگی تمام شهیدانی که برای صیانت از این سرزمین مقدس ایستادگی نموده و با نثار قطرات خون از کیان میهن عزیزمان محافظت نمودند. این خطه نیلگون سرشار از گنجینه های تاریخی، حماسی، دینی، اقتصادی بوده و این سرزمین کهن که در گذرگاه انتقال انرژی و مبادلات تجارت جهانی قرار گرفته است ریشه در تاریخ نام ایران دارد.
اینجانب با تبریک این روز بزرگ و ملی که همزمان با آغاز عملیات غرورآفرین بیت المقدس است، بار دیگر یاد و خاطره شهدای محیط بان استان هرمزگان که  در راه حفاظت از محیط زیست خلیج فارس  و همچنین  تمام دلاور مردان ایران زمین که با نثار جان خویش دست دشمنان را از این آب و خاک کوتاه کردند گرامی داشته و از خداوند منان سرفرازی و سعادت مردمان غیور و آزاده ایران اسلامی علی الخصوص مردم مرزبان استان هرمزگان  را خواستارم.

حبیب مسیحی تازیانی
مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان

کوتاه وگذرا در خصوص محیط زیست خلیج فارس :
هرمزگان یکی از استان‌های است که دارای دو اکوسیستم خشکی و دریا بوده و جزو ۷ استان کشور است که این اکوسیستم پهناور و وسیع رادارا می باشد.   استان هرمزگان دارای  ذخایر ژنتیکی گوناگونی برخوردار می باشد که در دریا گونه‌هایی مانند آب‌سنگ‌ها، لاک پشت‌های دریاییِ در معرض انقراض، دلفین‌ها و پستانداران دریایی که در فهرست قرمز جهانی هستند و مواردی مثل ماهی آفانیوس که بی‌نظیر می باشد و بانک ژن این ماهی در گنو می باشد نماد حیات وحش استان هرمزگان ، خرس سیاه بلوچی می باشد.
منابع غنیِ تنوع زیستی و چشم‌اندازهای بی‌بدیل اکوتوریستی را در سواحل به طول بیش از ۲ هزار و۲۰۰ کیلومتر داریم که این مسئله توانایی استان برای مباحث توریستی را زیاد کرده است . دارای  جزایر ۱۴گانه که هر کدام اکوسیستم خاص و منحصر به فردی  می باشد . این استان دارای  ۲۱منطقه تحت مدیریت محیط زیست تحت عنوان های  مناطق  حفاظت شده ، پناهگاه حیات وحش ،منطقه شکارممنوع و اثرطبیعی ملی که حدود ۲۱منطقه می باشد   که دو تا از آن مناطق  مشترک با استان‌های بوشهر و فارس است.( بطور کلی بالغ بر ۹۰۰ هزار هکتار و ۱۲ درصد کل استان منطقه  مدیریت حفاظت محیط زیست است(.
استان هرمزگان دارای دو ذخیره زیست کره (خشکی و دریایی) در استان می باشد  که دارای  قابلیت‌های خاصی می باشند و این مسئله استان را منحصر به فرد نموده است .
استان هرمزگان از نظر مساحت محدوده تالاب های ساحلی – دریایی (بین هفت استان ساحلی)  ۵۷/۳۳ درصد رابه خود اختصاص داده است  وباداشتن ۴تالاب در میان استانهای ساحلی – دریایی رتبه نخست را از نظرتعداد تالاب  دارامی باشد .