رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان گفت: درسال جاری پیش بینی برگزاری ۱۶ نمایشگاه در شهرستان بندرعباس جز برنامه های سازمان مطرح است. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، خلیل قاسمی گفت: تا کنون ۳ عنوان از جمله نمایشگـاه تخصصی انـرژی سبز، نمایشگاه جهیزیه و مبلمان برگـزار شده است و از جملـه […]
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان گفت: درسال جاری پیش بینی برگزاری ۱۶ نمایشگاه در شهرستان بندرعباس جز برنامه های سازمان مطرح است.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، خلیل قاسمی گفت: تا کنون ۳ عنوان از جمله نمایشگـاه تخصصی انـرژی سبز، نمایشگاه جهیزیه و مبلمان برگـزار شده است و از جملـه نمایشگاه های نفت و گاز، پتروشیمی، فرش، مبلمان و مواد معدنی، حمل و نقل و لجستیک و همچنین فرصت های سرمایه گذاری در استان برگزار می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با اشاره به رشد صادرات استان در سال جاری اظهار کرد: با برطرف کردن موانع پیش روی فعالیت واحدهای تولیدی استان هرمزگان، انتظار رشد صادرات استان بیشتر از پیش بینی های صورت گرفته را در سال جاری داریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ