۱۰۰۱ پروژه در دهه فجر

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ دکتر فریدون همتی استاندار محترم استان هرمزگان در نشست خبری ضمن تسلیت ایام فاطمیه و با مهم شمردن شخصیت حضرت فاطمه ، با تبریک مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش مهم رسانه ها در جامعه ، بیان کرد: با توجه به […]

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ؛ دکتر فریدون همتی استاندار محترم استان هرمزگان در نشست خبری ضمن تسلیت ایام فاطمیه و با مهم شمردن شخصیت حضرت فاطمه ، با تبریک مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش مهم رسانه ها در جامعه ، بیان کرد: با توجه به اینکه خیلی از دشمنان قسم خورده این ملت و این کشور برنامه های زیادی برای آزاد مردم داشتند و دارند که البته به لطف خدا و ملت همه برنامه های آنها ناکام مانده است ، وی گفت ؛ بهترین جشن در این ایام بهترین هدیه به مردم اتمام پروژه های نیمه تمام دولت است .

استاندار هرمزگان ادامه داد: افتتاح ۱۰۰۱ پروژه در دهه مبارک فجر به مردم هدیه خواهد شد ، و اعتبار تخصیص یافته به این پروژه ها بیش از ۳۵۲۸ میلیارد تومان می باشد .

دکتر همتی ادامه داد: از پروژه های شاخص دهه فجر در استان هرمزگان ، میتوان به ؛ ۱۰۱ پروژه حمل و نقل ، ۹۳ پروژه کشاورزی ، ۴۷ پروژه صنعت معدن ، ۳۳۳ پروژه مسکن و راه شهر سازی ، ۵ پروژه آب، ۱۴۸ پروژه بهداشت و درمان ، ۶۵ پروژه آموزش پرورش و چندین پروژه دیگر در ادارات مختلف ، اشاره کرد .وی گفت ؛ همچنین پراکندگی پروژه های دهه فجر در استان هرمزگان به شرح زیر می باشد ؛ بندرعباس ۲۳۳ پروژه، حاجی آباد ۸۳ پروژه، میناب ۱۷۹پروژه، بستک ۹۳ پروژه ، رودان ۳۸ پروژه، جزیره بزرگ قشم ۵۴ پروژه ، بندرلنگه ۷۷ پروژه ، جاسک ۵۷ پروژه، سیریک ۴۴ پروژه، پارسیان ۴۰ پروژه، بندرخمیر ۴۰ پروژه، بشاگرد ۳۶ پروژه و ابوموسی ۶ پروژه ، این آمار نشانگر آن است که گستردگی خدمات به مردم در تمام شهرهای استان صورت گرفته است.

استاندار هرمزگان با اشاره به واحد های تولیدی و خدماتی تعطیل شده در استان خاطرنشان کرد: کل واحدهای صنعت و معدن ۹۱۳ واحد می باشد که ۶۷۳ واحد فعال و ۲۴۰واحد غیر فعال است ، خوشبختانه با رایزنی های مداوم با بانکها و بخش خصوصی توانستیم ۲۸ واحد تعطیل شده را به چرخه فعالیت برگردانیم و این یک امر بسیار مهم است ، چرا که با فعال شدن هر کدام از این واحدهای اقتصادی شاهد ایجاد اشتغال در استان خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود : در سطح شهر کیوسکهایی نصب شده که قیمت کالاها در آنها به نمایش داده شده است و مردم ضمن مقایسه قیمتها با بازار ، میتوانند در صورت مشاهده تخلف موارد را گزارش دهند ، در
بازار هم، میزان تقاضا و عرضه مشخص می کند ، معمولا در بازاری که رقابت باشد نفع مشتری در نظر گرفته میشود ، همچنین از کاسب هایی که در این اوضاع اقتصادی همراه ما هستند و همکاری با مشتریان دارند تقدیر و تشکر میکنم و آن دسته از کاسبانی که البته محدود هم هستند که در این اوضاع به دنبال سودجویی هستند به شدت با برخورد ما مواجه خواهند شد .

این مقام مسئول اظهار داشت : در حوزه گمرکات نیز اقدامات خوبی در استان و کشور صورت گرفته است ، خوشبختانه در بخش واردات شاهد کاهش و در بخش صادرات افزایش چشمگیری داشته ایم ، در واردات کالا هم بعد از ممنوعیت ورود کالاهای غیر ضروری به کشور ، فقط کالاهای ضروری و کالاهای مورد نیاز کارخانه ها و تولیدی ها از کشورهای ؛ امارات ، چین ، کره ، هند و آلمان وارد کشور میشود ، همچنین در حوزه صادرات ، روغن های معدنی، قیر ، پلاستیک و مشتقات آن ،موارد پتروشیمی و صنایع دستی به کشورهای ؛ امارات ، چین ، هند ، عمان و تایلند صادر میشود که افزایش در این حوزه باعث خوشحالی است .

دکتر همتی بیان کرد : با نگاه به ظرفیتهای داخلی ، علاوه ب توسعه صادرات و تنوع صادرات که در فضای تحریم کنونی در حال شکل گیری است ، در بحث گردشگری ، ویژگی های خاصی در استان هرمزگان وجود دارد که باید بصورت جدی به آن پرداخته شود ، وی ادامه داد : پتانسیل گردشگری که هرمزگان است در هیچ استان ساحلی وجود ندارد ، با توجه به طول ساحلی و جزایر منحصر به فرد بهترین ظرفیت برای توسعه گردشگری است ، اول آنکه با این ظرفیتها اشتغالزایی خوبی در این زمینه داشته باشیم و دوم آنکه مردم کشور نیاز به تفریحات مخصوصا” تفریحات دریایی نیاز دارند ، وی با اشاره به اینکه در آینده ای نزدیک در بندر شهید حقانی یک سایت لوکس تفریحی احداث خواهد شد ، گفت : دستگاه های مربوطه موظف هستند از همه سرمایگذاران ، مخصوصا” سرمایگذاران حوزه گردشگری دریایی حمایت ویژه ای داشته باشند ، استان هرمزگان باید در حوزه گردشگری دریایی نگین بنادر ایران باشد .همچنین با توجه اوضاع ارز ،
سفر های خارجی مردم کم شده و مردم میتوانند بجای سفر به کشورهای خارجی ، از جزایر زیبای استان هرمزگان مانند ؛ جزیره زیبای کیش ، جزیره بزرگ قشم ، جزیره بهشتی هرمز و دیگر جزایر زیبای استان استفاده کنند ، همچنین گردشگران خارجی هم میتوانند با کمترین هزینه از جاذبه های کنونی کشور ، مخصوصا” استان هرمزگان استفاده کنند ، با توجه به اینکه سفر به ایران برای خارجی ها کم هزینه می باشد ، باید تدابیری اندیشیده شود که را تبلیغات مناسب گردشگران خارجی را ایران بیاوریم .
وی مجددا” بر حمایت سرمایگذاران بخش گردشگری تاکید کرد و گفت ؛ حمایت از سرمایگذاران در حوزه گردشگری یک ضرورت است ، صدور مجوزهای لازم برای شروع پروژه ها باید خیلی سریع از دستگاه های مربوطه صادر گردد .دکتر فریدون همتی در ادامه بحث گردشگری بیان کرد : هر یک از کسانی که از جاذبه های گردشگری و نقاط دیدنی استان هرمزگان کلیپ کوتاه بسازند ، میتوانند در جشنواره ای که به همین منظور برگزارخواهد شد شرکت کنند و در راستای معرفی جاذبه های گردشگری استان هرمزگان و حمایت از هنرمندان در این زمینه، بهترین کلیپ ساخته شده با قیمت بالا از طرف استانداری خریداری میشود ، ضمنا” سعی خواهیم کرد هر شش ماه این جشنواره برگزار کنیم ، و صراحتا” اعلام میکنم در
این حوزه پایانی وجود ندارد.

نماینده عالط دولت در استان هرمزگان افزود ؛ در حوزه شیلات نیز ، ظرفیت ۵۰۰۰۰ هکتار برای پروش میگو در استان موجود داریم ، وی ادامه داد با راه اندازه مزارع پروش میگو، میتوانیم هر ساله یک میلیون دلار صادرات میگو داشته باشیم، همچنین امسال تولید میگو پرورشی را در استان هرمزگان به سطح ۲۰۰۰۰تن خواهیم رساند .
همتی گفت : تقاضا برای فعالیت در این حوزه بسیار زیاد است و افرادی که منابع مالی کافی را برای راه اندازی اینگونه پروژه ها را دارند در ارجعیت قرار دارند ، همچنین در صنایع تبدیلی دریایی نیز ظرفیتهای خوبی وجود دارد ، همچنین در بخش پرورش ماهی در قفس در غرب استان هرمزگان، بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در قفس در چارک احداث شده است ،
همچنین تاکید میکنم در بحث بچه میگو و ماهی باید تولید را در داخل داشته باشیم ، در حال حاضر بچه ماهی و میگو از خارج از کشور وارد میشود .
استاندار هرمزگان ادامه داد : دو فقره فعالیت اساسی در حوزه اقتصاد دریا باید صورت گیرد ، ماهی و میگو و گردشگری این استان ظرفیتها فقط در استانهای ساحلی وجود دارد تولید اشتغال و صادرات و ده ها ظرفیت اقتصادی دیگر در شیرینسازی آب دریا هم وجود دارد ، وی افزود ؛ برخی افراد دانسته و ندانسته بحث‌های محیط زیستی را مطرح میکنند ، این افراد باید بدانند ، بالاخره هر توسعه ای آثار تخریبی محیط زیستی اندکی را به همراه دارد ، اما با یک نگاه جامع باید فعالیت ها صورت گیرد و نمیتوان صرفا” بخاطر مشکلات محیط زیست از توسعه و رشد استان جلوگیری کرد.

نماینده عالی دولت گفت : در بخش انرژی در استان هرمزگان، فاز سوم بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی کشور در استان تا پایان سال افتتاح خواهد شد ، این همان پالایشگاهی است که در بدو تحریم ها کشورهای خارجی که قرار بود در احداث فاز جدید کمک کنند ، کشور را ترک کردند و همین تحریم ها باعث شد که جوانان همین کشور با تلاش و تکیه به دانش داخلی این پروژه را تکمیل کنند .

دکتر فریدون همتی در خصوص شهر های ساحلی، به شهرداران تاکید کرده ایم در آماده سازی محیط شهری و تهیه بستر برای ورود گردشگر تلاش شبانه روزی داشته باشند ، در بلوار ساحلی ۲۴ کیلومتر نوار ساحلی هم اقدامات خوبی د حال اجرا است ، و یک فضای جدید و خوب گردشگری برای گردشگران در نوار ساحلی ایجاد شده است، همچنین ، در جزیره هرمز هم تحولات بسیار خوبی صورت گرفته است ، گردشگران باید
ستون سایبان حوزچه هرمز تبدیل به یک نمایشگاه عکس شود در اسکله حقانی باید یک نمایشگاه عکاسی ، محلی برای عرضه محصولات صنایع دستی و پخش تیرزهای گردشگری استان

آخر هفته ها از بندرعباس به لارک
در اسکله حقانی به زودی شاهد افتتاح اسکله گردشگری و یک سایت گردشگری دریایی بزرگ و لوکس خواهیم بود.

وی در پایان مجددا” با اشاره به نقش مهم رسانه ها بیان کرد : رسانه ها باید در هرچه بهتر برگزاری جشن انقلاب تلاش کنند و این وظیفه برعهده رسانه ها خواهد بود

“بابک پارسا”