به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزار فارس، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور صبح امروز در جمع مردم شهرستان لاهیجان استان گیلان، گفت: ما در یک شرایط بسیار حساس و مهمی قرار گرفتهایم. ملت بزرگ ایران از آغاز امسال یعنی سال ۹۷ و تا پایان آن در یک آزمایش بزرگ و عظیم […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزار فارس، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور صبح امروز در جمع مردم شهرستان لاهیجان استان گیلان، گفت: ما در یک شرایط بسیار حساس و مهمی قرار گرفتهایم. ملت بزرگ ایران از آغاز امسال یعنی سال ۹۷ و تا پایان آن در یک آزمایش بزرگ و عظیم تاریخی پیروزیهای بزرگی را به دست آورد.
وی ادامه داد: دشمنان ما میخواستند امسال را سال شکست ایران و پیروزی خود قرار دهند اما ملت بزرگ ما در تمام مراحل سخت امسال مقابل فشار دشمنان این سرزمین ایستادگی کردند.
رئیسجمهور اضافه کرد:از اردیبهشت امسال که فریاد تحریم آمریکاییها شروع شد تا مرداد امسال که اولین مرحله تحریمها را علیه ملت ایران اعمال کردند و در آبان ماه که تحریم مرحله بعدی را اجرا کردند در تمام این مراحل مردم ایستادگی و مقاومت و رشادت خود را در برابر دشمنان ایران و اسلام نشان دادند.
روحانی بیان داشت: سختترین ماه امسال از لحاظ تورم ماهانه شهریور و مهر ماه بود و تا حدی هم در بهمن مشکلاتی داشتیم. بهترین ماههایی که مردم مقاومت خود را نشان دادند آذر و دی ماه بود اما ۲۲ بهمن روز شهامت ملت ایران و ایستادگی بزرگ این ملت در برابر دشمنان سرسخت این سرزمین بود.
روحانی ادامه داد: مردم در طول امسال علیرغم سختیها ایستادگی و مقاومت و صبر خود را در برابر انواع توطئه دشمنان نشان دادند. دشمن به آرزوی خود نرسیده است و بیتردید نخواهد رسید گرچه مشکلاتی را پیش پای کشور و مردم به وجود آورده است.
وی تصریح کرد:اولین مرحلهای که دشمن میخواست ملت ایران را در برابر توطئه خود قرار دهد این بود که تحریکاتی را انجام میداد تا بار عدم تعهد آنها نسبت به پیمانی که در برابر سازمان ملل و ملت ایران داشتند به گردن ملت ایران بیندازد. یعنی ما را تحریک میکردند تا ما اولین نقض کننده معاهدات خود باشیم در این مسیر ناموفق بودند.
رئیسجمهور افزود:تلاش کردند در این تحریم دنیا را همراه خود کنند و کاری کنند که دیگر کشورها با آنها همراه شوند. در این مرحله هم دشمن ناموفق بود. هیچ یک از قدرتهای جهانی و حتی متحدین آمریکا یعنی اروپا در برابر نقشه کاخ سفید سر فرود نیاوردند. آمریکا ناچار شد به تنهایی از یک پیمان بینالمللی خارج شود. این پیمان یک پیمان بین ایران و آمریکا نبود بلکه پیمان 7 کشور بود که سازمان ملل متحد و شورای امنیت آن را تائید کرده بود. پس آنچه انجام گرفت تخلف و ایستادگی در برابر سازمان ملل، جامعه جهانی و همه کشورهای دنیا بود.
روحانی گفت: در این مرحله دشمن ناموفق بود. دشمن فکر میکرد با تحریم مرحله اول ودوم مقاومت و ایستادگی مردم را با شکست مواجه میکند. ما نه تنها ملتمان در برابرش ایستادگی کرد بلکه انواع توطئههای بعدی آن توسط نمایندگان ملت خنثی شد. آنها در سازمان ملل شکست خوردند. جلسه شورای امنیت به ریاست آمریکا تشکیل دادند و تمام ۱۴ کشور دیگر در شورای امنیت سازمان ملل در برابر رئیسجمهور آمریکا که خود رئیس آن بود ایستادند و از تعهد ملت ایران حمایت کردند و در برابر عدم تعهد آمریکا مخالفت کردند.
وی تصریح کرد: آمریکا میخواست در اجلاس ورشو جهان را علیه ایران تحریک کند، آنجا هم دچار شکست شدند. حتی آنهایی که هم پیمان آمریکا بودند در این اجلاس علیه برنامه آمریکا و توطئههای آمریکا ایستادگی کردند. پس دشمن به موفقیتی دست نیافته است اما در عین حال برای ما مشکلاتی هم آفریده است.
رئیسجمهور اظهار داشت: نکته اول آن است که ما در یک شرایط عادی و معمولی نیستیم. ما در شرایط جنگ اقتصادی و جنگ روانی هستیم. این باید باور ما باشد. ما در یک میدان نبرد در برابر دشمن ایستادگی میکنیم. همه ملت ایران هم میدانند در این مرحله عقب نشینی به معنای از دست دادن همه دستاوردهای تاریخی ملت ایران از مشروطه تا انقلاب اسلامی است. از این نظر میگویم مشروطه که سردمدار نهضت مشروطه مردم ایران و در راس آن آذربایجان و مردم گیلان بودند.
روحانی با اشاره به اینکه در برابر استبداد صغیر این مردم گیلان و آذربایجان بودند که در خط مقدم مبارزه قرار گرفته بودند، خاطرنشان کرد: در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مردم این استان در خط مقدم مبارزه بودند. مردم غیور، قهرمان و صبور گیلان زمین امروز باید به خوبی بدانند ما باز در یک نبردی با دشمن سرسخت ملت ایران هستیم. حرف ما و حرف آمریکا در یک کلمه است. مشکل ما با دشمنانمان در یک جمله است. اختلاف ما در این است. آمریکا میگوید برگردیم به ۴۰ سال قبل و ما میگوییم ما به عقب برنمیگردیم ما مسیر پیشرفت، استقلال، آزادی و مردمسالاری را ادامه میدهیم.
روحانی افزود: آمریکا میگوید ایران امروز تبدیل به ایران سال ۵۶ شود و ما میگوییم مسیری که ملت ما از بهمن ۵۷ آغاز کرده است یعنی مسیر آزادگی، استقلال و مردمسالاری، این مسیر را ادامه خواهد داد.
وی ادامه داد: پس ما در یک اختلاف نظری امروز با آمریکا نیستیم که نه قابل مذاکره باشد نه قابل مصالحه. ما باید دشمن را به عقب برانیم و به او بفهمانیم که ملت ایران راه عزت و سربلندی خود را ادامه خواهد داد. در میدان جنگ نیاز به یک فرمانده میدان داریم. من از اردیبهشت خدمت مقام معظم رهبری هم در یک جلسه خصوصی دو نفره و هم جلسهای که مسئولین عالیرتبه حضور داشتند گفتم که شرایط حضور ما شرایط جنگ روانی و اقتصادی دشمن با ماست و در مرحله جنگ کشور نیاز به یک فرمانده دارد و همه مسئولین و ارکان و مردم در کنار هم باید در یک فرماندهی واحد کار خود را پیش ببرند تا دشمن را وادار به شکست کنند. پیشنهاد من این بود که خود جنابعالی به عنوان رهبر نظام جمهوری اسلامی فرمانده این جنگ را به عهده بگیرید و همه ما، دولت و سایر مسئولین در خدمت شما خواهیم بود. آنطور که شما میگویید ادامه دهیم.
رئیسجمهور در مورد پاسخگویی رهبر انقلاب به پیشنهاد خود مبنی بر واگذاری فرماندهی جنگ اقتصادی به عالیترین مقام نظام گفت: رهبری فرمودند شرایط، شرایط جنگ است. من قبول دارم و این جنگ نیاز به فرمانده دارد و قبول دارم فرمانده این جنگ باید رئیسجمهور کشور باشد. این تاکید مقام معظم رهبری بود و بر آن مبنا ایشان دستور دادند دو قوه دیگر با همه توان در چارچوب مقررات در کنار دولت باشند.“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
طی مراسمی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لوح تقدیر جشنواره ملی پژوهشگران به حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان اهدا شد
حضرت آیتالله خامنهای: «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در این فعّالیّتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه جبههی مقاومت را احیا کند؛ یعنی چه؟ یعنی از ظرفیّتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند که این کار را به بهترین وجهی انجام داد. هر جا که وارد میشد ــ عراق یک جور، سوریه یک جور، لبنان […]
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز. ما در آستانهی ماه رجب قرار داریم؛ ماه دعا، ماه عبادت، ماه توسّل الیالله. از فرصت این ماه استفاده کنیم، دلهایمان را، جانهایمان را، نیّتهایمان را وصل کنیم به دریای بیکرانهی رحمت الهی. کارها دست خدا است؛ از خدا همّت بخواهیم، از خدا توان بخواهیم، از خدا توفیق بندگی بخواهیم. دعاهای ماه رجب سرشار است از مضامین و مفاهیم بلند و معارف عالی الهی و اسلامی. از خدا طلب عافیت کنید، طلب توفیق کنید، طلب نصرت کنید.
Δ