در قالب حرکتی نمادین، راهنمایان کشتی و کارشناسان دریایی بندر شهید رجایی با حضور روی کشتی های پهلو گرفته، به نمایندگی از مجموعه مدیریتی این بندر، فرا رسیدن روز جهانی دریانوردی را به کاپیتان و خدمه این شناورها تبریک گفتند. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، به مناسبت ۳۰ سپتامبر(۸مهر) روز جهانی دریانوردی، جمعی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، به مناسبت ۳۰ سپتامبر(۸مهر) روز جهانی دریانوردی، جمعی از راهنمایان و کارشناسان دریایی بزرگترین بندر تجاری ایران در فضایی صمیمی با تعدادی از کاپیتان ها، افسران و خدمه کشتیهای پهلو گرفته در این بندر دیدار کردند.
اعضای این گروه ضمن ابراز پیام تبریک این مناسبت از سوی “اله مراد عفیفی پور”، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان به دریانوردان ایرانی و خارجی، هدایایی را به رسم یادبود به آنها اهدا کردند.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ