به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، داوود تاجران در نشستی که در دفتر معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان برگزار شد، گفت: استفاده بهینه از منابع مدیریت پسماند اعم از جامد، مایع و گاز براساس اصول محیط زیستی هم اکنون به یکی از دغدغه های جدی شهروندان و مسئولان تبدیل شده و دستیابی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، داوود تاجران در نشستی که در دفتر معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان برگزار شد، گفت: استفاده بهینه از منابع مدیریت پسماند اعم از جامد، مایع و گاز براساس اصول محیط زیستی هم اکنون به یکی از دغدغه های جدی شهروندان و مسئولان تبدیل شده و دستیابی به این موضوع نیازمند تبیین استراتژی و تعیین خط مشی واحد است. وی ادامه داد: مدیریت پسماند فرآیندی چند وجهی است که علاوه بر استفاده از دانش و تخصص و مدیریت و برنامه ریزی به فرهنگ سازی و مشارکت اقشار مختلف جامعه هم نیاز دارد. تاجران اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان جامعه سازان آینده، نقش مهمی در آموزش مسائل اجتماعی و محیط زیستی و اصلاح الگوهای رفتاری دارند و به همین دلیل، آموزش مدیریت پسماند از مدارس جزیره قشم شروع می شود. مشاور مدیرعامل در امور عمرانی، توسعه شهرسازی و خدمات شهری در تشریح جزئیات طرح مدیریت پسماند، اضافه کرد: این طرح به صورت یک دوره آموزشی سه ماهه در مدارس روستاهای مختلف جزیره برگزار و همزمان با ۲۹ دی ماه “روز زمین پاک”، همایشی تحت عنوان جشنواره جمع آوری زباله های تفکیک شده توسط هر مدرسه با حضور دانش آموزان و خانواده آنان برگزار می شود. به گفته تاجران، چهار تسهیلگر در سه نوبت در جلسات ۲ ساعته مباحث آموزشی را به دانش آموزان ارائه می دهند و یکهزار و ۲۰۹ دانش آموز پایه ششم ابتدایی و یکهزار و ۲۸۵ دانش آموز پایه پنجم ابتدایی هم در ۴۴ مدرسه با اصول مدیریت پسماند از جمله کاهش تولید زباله، تفکیک و بازیافت آن آشنا می شوند. به گفته وی؛ سرفصل های آموزشی همچون “سرنوشت زباله ها یا طلای کثیف”، “بچه ها و بازیافت زباله: دوباره نگاه کن”، “نه به مصرف کیسه پلاستیکی” و ” زباله های دوست داشتنی (بطری های آب معدنی و نوشابه و درب های بطری)” از دیگر مسائلی است که به دانش آموزان آموزش داده خواهد شد. تاجران ادامه داد: انتخاب شهردار مدارس با استفاده از شورای دانش آموزی و ارائه حکم از طرف معاونت فنی و عمرانی و دریافت گزارش عملکرد ماهانه از آنان نیز از جمله برنامه های انگیزشی است که برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است. وی استفاده از ظرفیت های آموزش و پرورش و دانش آموزان را در فرهنگ سازی در حوزه های مدیریت بحران، پیشگیری از آسیب های زلزله و سایر مسائل اجتماعی راهکار دستیابی به موفقیت در این زمینه دانست. گفتنی است در این نشست محرم بهاروند، معاون فنی عمرانی، مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، فرج طهماسبی مدیر امور شهری و روستایی، سید محمدهاشم داخته مدیر محیط زیست و نمایندگان آموزش و پرورش قشم و بخش شهاب حضور داشتند و نظرات خود در مورد ایجاد هم افزایی بین دستگاه های اجرایی این جزیره و اجرای مطلوب طرح را ارائه دادند.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
اقدامات این واحد مغایر با ضوابط زیست محیطی بوده است که با پیگیری قضایی پلمپ شد
روایت صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آینده بنیاد مسکن و برنامه توسعه هفتم: بدون تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت, مطالبات اقتصادی رهبری برآورده نمی شوند رئیس جمهور سرچشمه وفاق اقتصادی را بخوبی نشان داد/ بنیاد مسکن برای تحقق اهدافش، نیازمند زنجیره همکاری است/ تشکیل میز وفاق در بنیاد مسکن برای تحقق برنامه […]
مدیر بنادر و دریانوردی قشم گفت: بیش از ۶ میلیون و ۳۲۰ هزار مسافر و گردشگر در چهارماهه امسال در بنادر مسافری و اسکلههای گردشگری این جزیره رفتوآمد کردند.
Δ