معاون امور نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان از کشف یکهزار و ۳۱۹ مایع ضد عفونی دست و سطوح در بندرعباس خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، عبدالرضا پیروی منش گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با همکاری، تلاش و نقش موثر اداره کل اطلاعات استان محل […]
معاون امور نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان از کشف یکهزار و ۳۱۹ مایع ضد عفونی دست و سطوح در بندرعباس خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، عبدالرضا پیروی منش گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با همکاری، تلاش و نقش موثر اداره کل اطلاعات استان محل دپوی یکهزار و ۳۱۹ لیتر مایع ضد عفونی دست و سطوح در بندرعباس را، کشف و ضبط نمودند.
عبدالرضا پیروی منش ارزش ریالی محموله کشف شده را بیش از ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد.
معاون امور نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان گفت: شهروندان هرگونه تقلب، تخلف، احتکار، گرانفروشی و امتناع از عرضه مواد شوینده و ضدعفونی کننده را می توانند با سامانه دریافت شکایات مردمی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام نمایند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ