ردیف اعتباری مشخص برای مبارزه با ملخ تخصیص یابد/ استفاده از پهپادها در مبارزه با ملخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ساعت ۱۵:۵۰ رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: با توجه به حمله ملخ در سالهای آتی، ردیف اعتباری مشخص برای مبارزه با این آفت اختصاص یابد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، علی باقرزاده همایی […]
ردیف اعتباری مشخص برای مبارزه با ملخ تخصیص یابد/ استفاده از پهپادها در مبارزه با ملخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ساعت ۱۵:۵۰ رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: با توجه به حمله ملخ در سالهای آتی، ردیف اعتباری مشخص برای مبارزه با این آفت اختصاص یابد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، علی باقرزاده همایی ظهر امروز در اولین جلسه ستاد گیاهپزشکی استان هرمزگان که با حضور دکتردرگاهی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور ، معین مدیرکل دفتر آفات و جمعی از مدیران ستادی سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته سال سختی را به جهت مشکل اعتبارات و زیرساختها در مبارزه با ملخ داشتیم.
وی با اشاره به اینکه ملخ ها تنش های زیادی را برای کشاورزان ایجاد کرده وبایستی ساختارهای مبارزه با این آفت را بروز کنیم، افزود: با توجه به حمله ملخ در سالهای اتی، ردیف اعتباری مشخص برای مبارزه با ملخ اختصاص یابد.
این مسوول در ادامه ابراز داشت: آمادگاه ها را در استان مشخص کرده تا تجهیزات مبارزه با ملخ را در آنمحل ها نگهداری کنیم.
باقرزاده خاطرنشان ساخت: فرودگاه ها را برای مبارزه هوایی با ملخ همچنان بروز نگهداری کنیم، مبارزه هوایی برای کشاورزان بار روانی بهتری نسبت به مبارزه زمینی دارد.
وی با بیان اینکه هر چه مبارزه با این آفت به صورت زمینی انجام شود، نیروهای انسانی بیشتری در معرض خطر به جهت در معرض قرار گرفتن با سم قرار دارند ، اظهار داشت: تدابیری اتخاذ شود تا از سیستم های پهپادی برای مبارزه با این آفت استفاده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور و مسئولین ارشد استانی، مراسم آغاز عملیات احداث مرکز پایش برخط (آنلاین) زیستمحیطی استان هرمزگان برگزار شد.
Δ