صورت حسابهای دوره اول سال ۹۹ مشترکان آب استان هرمزگان به دلیل اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی به صورت علی الحساب و براساس مصرف دوره مشابه سال قبل محاسبه شد. تصور افزایش چند برابری آب بها و یا غیرواقعی بودن صورت حسابها واقعیت ندارد. صورت حساب آب بها بدون مراجعه ماموران قرائت کنتور به شکل علیالحساب […]
صورت حسابهای دوره اول سال ۹۹ مشترکان آب استان هرمزگان به دلیل اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی به صورت علی الحساب و براساس مصرف دوره مشابه سال قبل محاسبه شد.
تصور افزایش چند برابری آب بها و یا غیرواقعی بودن صورت حسابها واقعیت ندارد.
صورت حساب آب بها بدون مراجعه ماموران قرائت کنتور به شکل علیالحساب صادر شده و پس از بهبود شرایط فعلی و فراهم شدن امکان قرائت حضوری، در صورت پرداخت و مغایرت با مصرف واقعی(که از طریق قرائت کنتور صورت میگیرد) قبضهای صادر شده اصلاح خواهد شد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دليل اهميت حفظ هواي پاك براي سلامت جامعه، برنامه آموزشي دلايل آلودگي هوا و تاثير آن بر كودكان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
Δ