حلوای گمبیله ثبت میراث فرهنگی ناملموس می‌شود

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، ماشاالله خنجی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بستک گفت پرونده ثبتی یکی از آئین های پخت و پز در حوزه میراث ناملموس شهرستان بستک به ثبت ملی می رسد. خنجی خاطر نشان کرد این رسم و رسومات که در گروه عادت های و رسم […]

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، ماشاالله خنجی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بستک گفت پرونده ثبتی یکی از آئین های پخت و پز در حوزه میراث ناملموس شهرستان بستک به ثبت ملی می رسد.
خنجی خاطر نشان کرد این رسم و رسومات که در گروه عادت های و رسم های اجتماعی، آئین ها و جشن ها طبقه بندی می شوند یکی از مهمترین آئین هایی هستند که در این شهرستان رونق داشته است.
این حلوای محلی که در این منطقه پخت می شود از مخلوط آرد گندم و بلغور گندم و یا گندم نیمکوب نرم شده و شیره خرما و روغن تهیه می گردد. این حلوای محلی به عنوان یکی از دسرهای صبحانه می باشد که در مراسمات نیز مورد استفاده بوده است.

“بابک پارسا”