روحانی صبح امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا: * برای روز قدس دو تصمیم گرفته شد، اول اینکه در شهرهای سفید که ۲۱۸ شهر میگوییم، روز قدس هم برگزار می شود و با مراعات همه پروتکل های بهداشتی نه به صورت راهپیمایی بلکه به صورت حضور در نماز جمعه برگزار می شود. * […]
روحانی صبح امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا:
* برای روز قدس دو تصمیم گرفته شد، اول اینکه در شهرهای سفید که ۲۱۸ شهر میگوییم، روز قدس هم برگزار می شود و با مراعات همه پروتکل های بهداشتی نه به صورت راهپیمایی بلکه به صورت حضور در نماز جمعه برگزار می شود.
* اما در تهران هم اینکه هیچ خبری نباشد نمی شود قرار شد مسئولیت آن را سپاه بر عهده گیرد و در محدوده خاصی با خودرو بصورت نمادین برگزار شود.
* روز عید فطر بنا شد در سراسر کشور نماز عید فطر باشد اما در مکان های بزرگ مثل مصلی ها برگزار نشود و در مساجد برگزار شود.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
Δ