؛ رئیس واحد خوردگی فلزات منطقه خلیج فارس گفت : با تلاش پرسنل واحد خوردگی ،حمایت های مدیرومعاون فنی منطقه و بازدیدهای مکرر مسئولین ذیربط منطقه در خصوص ارائه راهکارهای مناسب به منظور ارتقا سطح کیفی و کمی، پروژه تعویض پوشش ۱۰ کیلومتر خط ۲۶ اینچ بندر عباس / رفسنجان تحویل موقت شد. صحبت الله […]
؛ رئیس واحد خوردگی فلزات منطقه خلیج فارس گفت : با تلاش پرسنل واحد خوردگی ،حمایت های مدیرومعاون فنی منطقه و بازدیدهای مکرر مسئولین ذیربط منطقه در خصوص ارائه راهکارهای مناسب به منظور ارتقا سطح کیفی و کمی، پروژه تعویض پوشش ۱۰ کیلومتر خط ۲۶ اینچ بندر عباس / رفسنجان تحویل موقت شد.
صحبت الله کاویانی بیان کرد : این پروژه با مدت اولیه پیمان ۳۶۵ روز در بهمن ماه سال گذشته وارد فاز اجرائی شد که تیمهای اجرایی پیمانکار و دستگاه نظارت کارفرما در کمترین زمان ممکن و با هماهنگی لازم و پس از تجهیز کارگاه و با برنامه ریزی مناسب ضمن تهیه اقلام مورد نیاز ، نسبت به شروع عملیات خاکبرداری و اجرای پوشش و انجام تستهای مورد نیاز و همزمان ترمیم نقاط خوردگی اقدامات لازم را انجام دادند.
وی با بیان اینکه در این پروژه تعداد ۱۳۵ نقطه از نرخ خوردگی بالایی برخوردار بوده است گفت:تعداد ۲۳ نقطه از۴۵ الی ۶۳ درصد و تعداد ۱۱۳ نقطه از ۱۰ الی ۴۱ درصد شناسایی و به روش کامپوزیت ترمیم شد.
کاویانی با اشاره به اینکه با پیگیری مستمر دستگاه نظارت پیمان ، پروژه در مدت ۵ ماه تحویل موقت شدابراز داشت: مدت اولیه پیمان ۱۳ ماه بود که در نوع خود و با حجم بالای مالی پیمان کم سابقه می باشد که با استناد به گزارشهای روزانه ( چک لیست ) تعداد روزهای اجراء با در نظر گرفتن روزهای تعطیل ( ایام نوروز و تعطیلات رسمی ) ،تعداد روزهای اجرای پیمان ۱۱۰ روز بوده است .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
بندرعباس – دومین همایش مدیران کنترل کیفیت استان هرمزگان روز سهشنبه ۸ مهرماه به همت ادارهکل استاندارد هرمزگان و با حضور دکتر لادن رشیدی، مدیرکل دفتر تخصصی آموزش، ترویج و توانافزایی سازمان ملی استاندارد ایران و جمعی از مدیران ارشد صنایع برگزار خواهد شد.
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
استاندار هرمزگان با اشاره به امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری مشترک بین ایران و قزاقستان در بندر شهید رجایی، این اقدام را نشانهای از پویایی اقتصاد کشور و تداوم روند فعالیتهای راهبردی این بندر حتی پس از حادثه اخیر دانست.
Δ