مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در راستای اجرایی کردن طرح «سلام» و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه مدیریت بحران از تیم ایمنی و آتشنشانی شرکت پالایش نفت آفتاب بندرعباس تقدیر کرد.
مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در جلسه ای که با حضور رئيس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس و مدیران شرکت پالایش نفت آفتاب بندرعباس در راستای اجرایی نمودن طرح “سلام” و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در این حوزه برگزار شد
ضمن تشکر از تیم ایمنی و آتشنشانی شرکت پالایش نفت آفتاب، بیان کرد: در راستای اجرای نمودن طرح “سلام” و استفاده از بخش خصوصی در حوزه مدیریت بحران از خدمات و زحمات مسئول ایمنی Hse و کارکنان آتشنشانی این شرکت قدردانی می کنم که در این راستا همگام و همراه ما هستند. حسن زاده به تشریح طرح “سلام” پرداخت و عنوان کرد: قرارگاهی در سطح ملی تشکیل شده و به فراخور در سطح استانها با انتصاب اعضا فعالیت خود را آغاز کرده و مطابق آن بازدیدهای دوره ایی و نشست با مدیران شرکت های خصوصی با هدف اجرای این طرح و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مراحل چهارگانه بحران مورد برگزار میشود. وی به اهداف این طرح نیز اشاره ای داشت و عنوان کرد : هدف اولیه ما شناسایی و مراحل بعد نیز تشکیل تیم های واکنش سریع، برگزاری دوره های آموزشی و انجام مانور، تمرین ها و رزمايش بین این شرکت ها خواهد بود. گفتنی است در این نشست رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس و مدیران شرکت پالایش نفت آفتاب حضور داشتند و از تلاشهای مدیرکل مدیریت بحران استانداری نیز قدردانی کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حبیب مسیحی تازیانی، مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، به عنوان یکی از مدیران برتر استانی در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۵ سازمان حفاظت محیط زیست معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
دو قلاده شغال که در یک حلقه چاه متروکه در منطقه حمیران شهرستان پارسیان گرفتار شده بودند، با تلاش تیم امداد و نجات حیاتوحش ادارهکل حفاظت محیط زیست هرمزگان و همکاری طبیعتدوستان و جوامع محلی، نجات یافته و به زیستگاه طبیعی خود بازگشتند.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تاکنون برای حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی تالابی کشور سند مالکیت اخذ شده است و استانها باید با بهرهگیری از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیتالمال، این روند را تا تعیین تکلیف نهایی تالابها ادامه دهند.
پاکسازی ساحل شیب دراز قشم با افزایش توان عملیاتی ادامه دارد
Δ