با پیشنهاد معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی به وزارت دادگستری جرایم نقدی شکار و صید حیات وحش افزایش یافت.
با پیشنهاد معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست به وزارت دادگستری جرایم نقدی مندرج در مفاد ۱۰ تا ۱۳ قانون شکار و صید طی مصوبه هیات محترم وزیران افزایش یافت.
مطابق این مصوبه جرایم موضوع ماده ۱۰ که مروبط به شکار و صید جانوران وحشی عادی و از بین بردن رستنی ها است از ۲۰ میلیون ۴۰۰ هزار تا ۱۰۲ میلیون ریال افزایش یافت. همچنین در این مصوبه جرایم موضوع ماده ۱۱ که به جرایم شکار و صید در فصول و ساعات ممنوع مقرر، شکار و صید با وسایل و از طرق غیرمجاز، تخریب چشمهها و آبشخور حیوانات در مناطق حفاظت شده و … اشاره دارد از ۱۵۳ میلیون تا ۳۰۶ میلیون ریال افزایش یافت.
جرایم ماده ۱۲ و ۱۳ نیز که به ترتیب مربوط به شکار و صید جانوران وحشی حمایت شده، شکار و صید در مناطق حفاظت شده و پناهگاههای حیات وحش بدون تحصیل پروانه، آلوده نمودن آب رودخانهها، دریاچهها و تالابهای حفاظت شده و شکار جانوران وحشی کمیاب ودر معرض خطرانقراض، شکار در پارکهای ملی، شکار، صید و یا کشتار جانوران وحشی با استفاده از سموم و مواد منفجره، مبادرت به اقداماتی که موجبات آلودگی آب دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان با مواد غیر نفتی و… هستند به ترتیب از ۲۰۴ تا ۳۴۰ و ۴۰۸ تا ۵۷۸ میلیون و همچنین جرایم موضوع تبصره ۲ ماده ۱۳ از ۴۰۸ تا ۸۱۶ میلیون ریال افزایش یافت.
با توجه به اینکه آخرین بروز رسانی جرایم مذکور در سال ۹۷ انجام گرفته بود و این جرایم در حال حاضر از بازدارندگی لازم برخوردار نبودند، به روزرسانی آن از سال ۱۴۰۱ در دستور کار معاونت قرار گرفت و طی بررسیهای فنی موضوع در جلسات کارشناسی پیشنهاد تنظیم و به وزارت دادگستری اعلام گردید.
وزارت دادگستری پس از اعمال ملاحظات جرایم پیشنهادی به دولت اعلام و مصوبه هیات وزیران را اخذ نمود و بدیهی است زین پس رسیدگی به جرایم شکار و صید برمبنای مبالغ مذکور صورت خواهد گرفت.
تفاهم نامه طرح حفاظت از تالاب های ایران به امضای شینا انصاری، معاون رییس جمهور و آیشانی ایلانکا مداگانگودا لابه، سرپرست برنامه توسعه سازمان ملل متحد رسید.
معاون رییس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پیامی فرا رسیدن دهه فجر و طلوع انقلاب اسلامی را به مردم شریف ایران تبریک گفت.
تفاهمنامه همکاری مشترک با هدف بهرهمندی از ظرفیت مسئولیت اجتماعی ورزشکاران در حوزه محیطزیست میان سازمان حفاظت محیطزیست و فدراسیون فوتبال ایران منعقد شد.
شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء، در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف حفظ محیط زیست دریایی، با همکاری هنرستان علوم و فنون دریایی دریابان غلامعلی بایندر پاکسازی ساحل بندرعباس در محدوده ساحلی دولت و غدیر را انجام داده اند. این برنامه با حضور نمایندگان فعال محیط زیست برگزار شد و بخشی از تلاشهای مستمر شرکت برای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای فرهنگ زیستمحیطی در جامعه به شمار میرود.
Δ