مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان، ضمن تأکید بر هم افزایی و مشارکت مدیران و تشکلهای مردمی فعال در حوزه آسیبهای اجتماعی، اقدامات علمی و عملی پیشگیرانه را اولویت مهم این عرصه برشمرد.
سپیده جوادی در جلسه کارگروه علمی عملیاتی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی خودکشی در استان، گفت: مهمترین رویکرد در این حوزه تقدم پیشگیری است در همین راستا اجرای برنامههای مشترک در قالب طرح های مختلف اهمیت ویژهای دارند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان، ضمن قدردانی از همکاری دستگاه های اجرایی در جهت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، افزود: بهرهگیری از ظرفیتهای سمن ها و تشکلهای مردمی فعال در این حوزه و جلب مشارکت جوامع محلی می تواند کمک بزرگی در اثربخشی بیشتر برنامهها داشته باشد.
سپیده جوادی، اصلاح رویههای آسیبزا در سبک زندگی را مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: اصلاح سبک زندگی در خانواده ما را به جامعه سالم می رساند و تلاش داریم این فرهنگ سازی بصورت همگانی ترویج شود.
وی با توجه به ماهیت پیچیدگی رفتار خودکشی، گفت: برای مهار و کنترل این رفتار، نیاز به مداخلات چند وجهی منسجم دستگاه ها با نگاه محلی و اولویت اقدامات پیشگیرانه در دستورکار است. . گفتنی ست در این جلسه گزارشاتی در خصوص اقدامات طرح سراج که در حوزه سلامت روان و مراقبت اجتماعی با رویکرد “پیشگیری” درحال اجراست از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، بهزیستی و دیگر دستگاه های اجرایی عضو ارائه شد.
استاندار هرمزگان با اشاره به مخاطرات زیست محیطی موجود در استان هرمزگان، گفت: مسائل زیست محیطی در استقرار صنایع رعایت شود.
تشکل های مردمی ظرفیت های غنی هرمزگان را در حوزه فرهنگ و هنر بیش از پیش معرفی کنند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، گفت: تشکل های مردمی و سازمان های مردم نهاد بیش از پیش به حوزههای زیست محیطی برای رسیدن به رشد، پیشرفت و توسعه پایدار ورود کنند.
فاضل رستمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جاسک از برگزاری “جشن محله با نشاط من” در این شهرستان خبر داد.
استاندار هرمزگان ضمن تأکید بر تعامل منطقی شوراها و شهرداریهای استان این هم افزایی را منجر به افزایش سطح خدمت رسانی به مردم برشمرد و در توسعه پایدار استان کیفیت را مهمترین پیوست پروژههای شهری دانست.
Δ