معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس از راستیآزمایی عملکرد آموزشگران طرح تپش خبر داد و گفت: از ابتدای سال آینده نیز مخازن بزرگ زباله از کوچهها و معابر و بلوارهای این محلات جمعآوری میشوند و در ساعات و زمانهای اعلام شده زبالههای تفکیک شده تر وخشک جمعآوری شده و انتظار میرود ساکنان مجتمعهای مسکونی و تجاری […]
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس از راستیآزمایی عملکرد آموزشگران طرح تپش خبر داد و گفت: از ابتدای سال آینده نیز مخازن بزرگ زباله از کوچهها و معابر و بلوارهای این محلات جمعآوری میشوند و در ساعات و زمانهای اعلام شده زبالههای تفکیک شده تر وخشک جمعآوری شده و انتظار میرود ساکنان مجتمعهای مسکونی و تجاری و… این مناطق همراهی لازم را با اجرای طرح داشته باشند.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، اسماعیل موحدینژاد در جمع مردم محله اوزیها ضمن تشریح جزئیات اجرای طرح تپش(تفکیک پسماند شهری) در این محله، اظهار کرد: این طرح به صورت پایلوت در سه منطقه شهر بندرعباس درحال اجراست که در مرحله آزمایشی، گلشهر جنوبی، محله نایبند شمالی و محله اوزیها به عنوان محلات مورد نظر تحت پوشش قرار دارند.
وی با بیان اینکه کاهش تولید زباله و صرفهجویی در منابع مالی، مهمترین اهداف اجرای طرح تپش در بندرعباس است، اظهار کرد: در محله اوزیها مجتمعهای مسکونی و ویلایی، در نایبند شمالی هم بافت سنتی قدیمی و در گلشهر اقشار مختلف با فرهنگهای مختلف که بیشتر از خارج استان در این منطقه زندگی میکنند و بیشتر به صورت مجتمعی هستند که نحوه همکاری و همراهی ساکنان این مناطق با اجرای طرح تپش نیز مورد ارزیابی قرار میگیرد.
موحدینژاد خاطرنشان کرد: در هر منطقه شش آموزشگر با تحصیلات عالیه دانشگاهی و بیشتر در رشتههای مرتبط با محیط زیست در این طرح مشارکت دارند که پس از تدوین منابع و سرفصلهای آموزشی، از مهرماه طرح به صورت رسمی وارد فاز اجراشد.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس گفت: در ماه نخست، آموزشگران اقدام به آسیبشناسی، بررسی تعداد مخازن زباله، میزان تولید زباله و وضعیت جمعآوری زباله توسط پیمانکاران و وضعیت نظارت شهرداری، رعایت زمان و ساعت جمعآوری زباله، نحوه تفکیک زباله و… در محلات سه گانه پایلوت کردند. این مقام مسئول تصریح کرد: در آبانماه آموزشهای چهره به چهره به ساکنان این مناطق، توزیع بروشور و… درخصوص اجرای طرح تپش توسط آموزشگران شروع شد و همزمان جمعآوری زبالههای خشک تفکیک شده در هر منطقه در دو روز در هفته نیز آغاز شد.
وی اظهار کرد: در بهمنماه نیز آموزشگرها در خصوص میزان تولید زباله و میزان تفکیک زبالههای تر و خشک و عملکرد پیمانکاران تنطیف و تفکیک ارزیابیهای لازم را انجام میدهند و آموزشگرها در واقع خودارزیابی میکنند و در اسفندماه نیز راستی آزمایی آموزشگرها را انجام میدهیم.
موحدینژاد ادامه داد: از ابتدای سال آینده نیز مخازن بزرگ زباله از کوچهها و معابر و بلوارهای این محلات جمعآوری میشوند و در ساعات و زمانهای اعلام شده زبالههای تفکیک شده تر وخشک جمعآوری شده و انتظار میرود ساکنان مجتمعهای مسکونی و تجاری و… این مناطق همراهی لازم را با اجرای طرح داشته باشند و از سال آینده اجرای طرح به سازمان پسماند شهرداری واگذار میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس افزود: پس از ارزیابیهای صورت گرفته، درصورتی که طرح پایلوت با موفقیت انجام شود، سال آینده طرح تپش در تمام محلات و مناطق شهر بندرعباس اجرایی میشود و برنامهریزی میشود زبالهها یک روز درمیان جمعآوری شوند و منابع مالی صرفهجویی شده صرف احداث بوستانهای محله ای، زمینهای ورزشی، نصب المان و زیباسازی شهر و… میشود.
موحدی نژاد درخصوص مشوقهای اجرای طرح تپش هم اظهار کرد: کارتهای امتیاز به شهروندانی که در این طرح مشارکت دارند اعطا میشود و متناسب با این امتیازات از بیمههای آتشسوزی املاک، بلیط سینما و باغ پرندگان، کارت کارواش و… بهرهمند میشوند و همچنین در اسفندماه سه ویژه برنامه بزرگ در این محلات برگزار میشود و از شهروندان و همراهان اجرای طرح تپش تجلیل میشود.
موحدی نژاد تصریح کرد: در مدارس نیز برنامههای آموزشی برای آموزش تفکیک زباله برگزار شده است؛ هرچند معتقدیم که این آموزشها اثرگذاری لازم را نداشته است و بایستی آسیبشناسی در روند اجرای طرح صورت پذیرد.
در ادامه این برنامه نیز از معتمدین و شهروندان منتخب محله اوزی ها که در اجرای طرح تپش مشارکت داشتهاند، تقدیر شد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری بتاء، در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف حفظ محیط زیست دریایی، با همکاری هنرستان علوم و فنون دریایی دریابان غلامعلی بایندر پاکسازی ساحل بندرعباس در محدوده ساحلی دولت و غدیر را انجام داده اند. این برنامه با حضور نمایندگان فعال محیط زیست برگزار شد و بخشی از تلاشهای مستمر شرکت برای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای فرهنگ زیستمحیطی در جامعه به شمار میرود.
این دوره آموزشی در محیط زیست شهر ستان خمیر برگزار شد
بهرهگیری از انرژی پاک و تجدید پذیر اولویت توسعه پایدار در استان است استاندار هرمزگان، طی پیامی بمناسبت گرامیداشت هفته هوای پاک، حفظ منابع طبیعی و محیط زیست را تکلیف مهم در مسیر توسعه پایدار و حفظ ثروتهای الهی بعنوان امانت نسلها دانست که با بهرهگیری از انرژی پاک محقق می شود.
استاندار هرمزگان با اشاره به مخاطرات زیست محیطی موجود در استان هرمزگان، گفت: مسائل زیست محیطی در استقرار صنایع رعایت شود.
Δ