به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس، مقامات افغانستان اعلام کردند که صبح امروز چند فرد ناشناس به یک ساختمان خصوصی در شهر جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار حمله کردند. عطاالله خوگیانی سخنگوی والی ننگرهار با تایید این خبر اعلام کرده است که درگیری بین گروه مسلح و نیروهای امنیتی […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری فارس، مقامات افغانستان اعلام کردند که صبح امروز چند فرد ناشناس به یک ساختمان خصوصی در شهر جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار حمله کردند.
عطاالله خوگیانی سخنگوی والی ننگرهار با تایید این خبر اعلام کرده است که درگیری بین گروه مسلح و نیروهای امنیتی ادامه دارد.
وی گفت: در این حمله ۲ نفر از مهاجمان خود را جلوی ساختمان منفجر کرده و ۲ نفر دیگر نیز در درگیری با نیروهای امنیتی افغانستان کشته شدند و ۱۶ غیرنظامی نیز تاکنون در این درگیری زخمی شدند.
تاکنون کسی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
Δ