به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایرنا: به نقل از تارنمای یی سی چین، اپل بزرگترین شرکت سازنده گوشی تلفن همراه در جهان مجبور شد برای دومین بار در یک سال گذشته به منظور جلوگیری از خسارات بیشتر به این شرکت آمریکایی، بهای تلفن های همراه در چین را کاهش دهد. […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از ایرنا: به نقل از تارنمای یی سی چین، اپل بزرگترین شرکت سازنده گوشی تلفن همراه در جهان مجبور شد برای دومین بار در یک سال گذشته به منظور جلوگیری از خسارات بیشتر به این شرکت آمریکایی، بهای تلفن های همراه در چین را کاهش دهد.
این رسانه گزارش کرد؛ اپل تاکید کرده است که فروش تلفن های همراه این شرکت در ماه های اخیر در چین کاهش یافته و برای برون رفت از این وضعیت، چاره ای جز کاهش بهای آنها نداشته است.
گزارش حاکی است که بهای تلفن همراه آیفون ایکس اس اپل که یکی از محبوب ترین تلفن های ساخت این شرکت است نزدیک به ۱۴۹ دلار معادل یکهزار یوان کاهش یافته است.
بر همین اساس برخی از تارنماهای فعال در زمینه فروش در چین مانند علی بابا و سونینگ نیز قیمت تلفن همراه آیفون ایکس مکس اپل را که گران ترین تلفن همراه این شرکت در حال حاضر در بازار است تا ۲ هزار یوان کاهش داده اند.
در سال ۲۰۱۸ میلادی، در فصل تعطیلات که تلفن همراه، مشتریان بیشتری دارد میزان فروش اپل در مقایسه با همین دوران در سال ۲۰۱۷ میلادی تا ۵ میلیارد دلار در بازار چین کمتر شد و به ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید.
گزارش حاکی است مشتریان در سال های اخیر بتدریج رویکرد نامطلوبی به اپل نشان داده اند و می گویند که این شرکت آمریکایی به بهانه نوآوری بهای تلفن های همراه خود را به شکلی سرسام آور درمقایسه با شرکت های بزرگی چون هواوی چین و سامسونگ کره جنوبی افزایش داده است.
لیو دینگ دینگ تحلیلگر فناوری در چین می گوید که اپل دریافته که نتوانسته است در بازار چین به دلیل بهای بالا با شرکت های دیگر رقابت کند و اینکه مشتریان انتخاب های زیادی برای خرید دارند.“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
Δ