به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون وبه نقل از خبرگزاری ایرنا: سفیران هند و پاکستان که پس از افزایش تنش بین دو کشور برای مشورت به دهلی نو و اسلام آباد فراخوانده شده بودند، روز شنبه پس از کاهش تنش به محل ماموریت خود بازگشتند. حمله انتحاری ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن) گروه تروریستی موسوم به […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون وبه نقل از خبرگزاری ایرنا: سفیران هند و پاکستان که پس از افزایش تنش بین دو کشور برای مشورت به دهلی نو و اسلام آباد فراخوانده شده بودند، روز شنبه پس از کاهش تنش به محل ماموریت خود بازگشتند.
حمله انتحاری ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن) گروه تروریستی موسوم به «جیش محمد» به نیروهای هندی در پولوامای کشمیر و کشته شدن دستکم ۴۱ تن از آنها به تنشی دنبالهدار میان هند و پاکستان تبدیل شد.
جنگندههای هندی سهشنبه گذشته در پاسخ به حمله تروریستی کشمیر به مواضع گروههای تروریستی مستقر در پاکستان حمله کردند،
به گفته مقامات هندی در این حمله ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر کشته شدند.
پس از آن پاکستان یک جنگنده میگ ۲۱ نیروی هوایی هند را سرنگون و خلبان آن را بازداشت کرد، از سوی دیگر هند نیز یک جنگنده اف ۱۶ پاکستانی را هدف قرار داد.
تارنمای تایمز او ایندیا اعلام کرد که ‘ آجی بیساریا’ سفیر هند در پاکستان از روز شنبه به دفتر خود در اسلام آباد باز خواهد گشت.
وزارت امور خارجه پاکستان نیز هفته گذشته اعلام کردکه ‘سهیل محمود’ سفیر این کشور به دهلی نو باز می گردد.
وزارت امور خارجه پاکستان همچنین اعلام کرده است که یک هیات پاکستانی در تاریخ ۲۴ مارس (۴ فروردین) به دهلی نو سفر خواهند کرد تا جزییات کریدور کارتارپور را نهایی کنند. هیات هندی نیز در۲۸ ماه مارس(۸ فروردین) از پاکستان دیدار خواهند کرد.
دهلی نو نیز اعلام کرده است مذاکرات میان دو کشور برای نهایی کردن جزییات کریدور کارتارپور ادامه خواهد داشت و بازگشت سفیر این کشور به پاکستان اقدامی مهم در عملی ساختن این طرح است.
گذرگاه مرزی کرتارپور ۲۸ نوامبر (هفتم آذرماه) میان هند و پاکستان افتتاح شد. این کریدور به طول چهار کیلومتر، سفر زائران سیک از هند به شهر ‘کارتارپور’ در پاکستان که مقدس ترین مکان این دین است را تسهیل می کند.
تارنمای ‘ اوراسیا تایمز’نیز هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد ، وزارت امور خارجه پاکستان پس از دعوت از کاردار هند،تصمیم اسلام آباد برای بازگشت سفیر خود به دهلی نو را به وی ابلاغ کرد.
با افزایش تنش ها میان هند و پاکستان، هر دو کشور سفیران خود را فراخوانده بودند.“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس جمهور در تماس تلفنی با الهام علیاف همتای آذربایجانی خود، ضمن ابراز تأسف از سانحه سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی این کشور، جان باختن تعدادی از شهروندان این کشور را تسلیت گفت.
روسای جمهور ایران و روسیه تحرکات اخیر تروریستها در شمال سوریه را تهدیدی جدی علیه ثبات و امنیت این کشور و منطقه دانسته و بر همکاری مشترک برای کمک به دولت سوریه در مقابله با گروهکهای تروریستی در این کشور تأکید کردند.
رئیس جمهور در پیامی فرارسیدن روز ملی جمهوری اسلامی موریتانی را به رئیس جمهور و ملت این کشور تبریک گفت.
رئیس جمهور کشورمان و ولیعهد پادشاهی سعودی در گفتگوی تلفنی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو کشور اظهار امیدواری کردند که همکاریهای فیمابین بیش از پیش گسترش یابد.
Δ