به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون : در راستای تامین آب شرب آسیب دیدگان از سیل ، ۳ دستگاه تانکر آبرسانی سیار این شرکت به مناطق سیل زده استان لرستان اعزام شدند. سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با بیان اینکه در نوروز امسال شاهد جاری شدن سیل در نقاط مختلف کشور بودیم اظهار […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون : در راستای تامین آب شرب آسیب دیدگان از سیل ، ۳ دستگاه تانکر آبرسانی سیار این شرکت به مناطق سیل زده استان لرستان اعزام شدند.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با بیان اینکه در نوروز امسال شاهد جاری شدن سیل در نقاط مختلف کشور بودیم اظهار داشت: جاری شدن سیل ضمن وارد کردن خسارات قابل توجهی به زیرساختها، بخصوص شبکه های آبشرب باعث قطعی و عدم دسترسی آسیب دیدگان به آب شرب شده که این شرکت جهت همکاری و تامین آب شرب قسمتی از این مناطق تعداد ۳ دستگاه تانکر آبرسانی سیار به مناطق مذکور اعزام شد .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
Δ