صیانت از نام خلیج فارس صیانت از یک تاریخ کهن است

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکتر سید عباس صالحی در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری خلیج فارس که همزمان با دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس در بندرعباس برگزار شد، عنوان کرد: خلیج فارس برای ما علاوه بر اینکه یک سرمایه خدادادی است، سرمایه بزرگ ارتباطی است که ما را […]

به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، دکتر سید عباس صالحی در آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری خلیج فارس که همزمان با دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس در بندرعباس برگزار شد، عنوان کرد: خلیج فارس برای ما علاوه بر اینکه یک سرمایه خدادادی است، سرمایه بزرگ ارتباطی است که ما را به جهان و جهان را به ایران متصل داشته است.

وی ادامه داد: خلیج فارس سرمایه بزرگ ایران زمین است که در طول تاریخ فرصتی بوده برای تلاقی فرهنگ ها، ادیان و مذاهب که چون یک ترکیب زیبا، فضای همدلی را نشان داده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: خلیج فارس نمادی برای مقاومت ایرانیان هرگاه که در معرض بدخواهی قرار می گرفته از دوره های کهن تا دوره استعمار پرتغال و انگلیس و تا دوران دفاع مقدس بوده است.

صالحی تصریح کرد: خلیج فارس نماد مقاومت ملی و نماد وحدت ملی است و ایرانیان از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب با نام خلیج فارس چون نخ تسبیحی گرد هم می آمده اند.

وی گفت: خلیج فارس یک قطعه نیست بلکه جان و روح هویت ایران و ایرانی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: خلیج فارس نه یک روز که همه سال و ثانیه ها است، خلیج فارس یک سرمایه است که باید از همه زاویه ها از آن صیانت کرد و صیانت از نام خلیج فارس صیانت از یک تاریخ کهن است.

صالحی اظهار داشت: باید بیش از گذشته در صیانت از این نام  هم در حوزه اسنادی و هم در حوزه پژوهش بکوشیم.

وی اضافه کرد: خلیج فارس زیست بومی کم مانند است که باید در حفاظت از محیط زیست آن نیز بکوشیم.

“بابک پارسا”