آغاز برداشت پیاز از ۹ هزار هکتار زمین های کشاورزی استان

آغاز برداشت پیاز از ۹ هزار هکتار زمین های کشاورزی استان مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت پیاز در سطح ۹ هزار هکتار از اراضی این استان و پیش بینی تولید ۴۰۹ هزار تن محصول خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از  روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، سیدرضا […]

آغاز برداشت پیاز از ۹ هزار هکتار زمین های کشاورزی استان

مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت پیاز در سطح ۹ هزار هکتار از اراضی این استان و پیش بینی تولید ۴۰۹ هزار تن محصول خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از  روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، سیدرضا امیری زاده گفت: سطح زیر کشت پیاز در استان هرمزگان۹ هزار هکتار می باشد.
وی، عملکرد تولید پیاز در هر هکتار را ۵/۴۵ تن عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت ۴۰۹ هزار تن محصول از مزارع استان هرمزگان برداشت و به بازار سراسر کشور ارسال شود.
امیری زاده ، زمان کاشت پیاز در استان را اواخر شهریور دانست و اظهار کرد: برداشت پیاز در استان از اوایل دیماه آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان ، خاطرنشان کرد: ارقام کشت شده پیاز در این استان از نوع تاکی، مینروا و ریوبراوو می باشد.

 

بابک پارسا ///