مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان گفت: به مناسبت هفته پژوهش اداره کل میراث فرهنگی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان در مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان شرکت کرده است. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، رضا برومند افزود: اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان با طرح […]
مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان گفت: به مناسبت هفته پژوهش اداره کل میراث فرهنگی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان در مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان شرکت کرده است.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، رضا برومند افزود: اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان با طرح های پژوهشی در حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این نمایشگاه شرکت کرده است.
وی با بیان اینکه در حاشیه نمایشگاه دوره آموزش ابزارهای پژوهش در گردشگری برگزار می شود، افزود: همچنین در این نمایشگاه کارگاه زنده مرمت آثار و کارگاه زنده صنایع دستی برای علامندان به نمایش گذاشته می شود.
غرفه اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان هرمزگان در مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان از ۲۴ لغایت ۲۸ آذر ماه صبح ها از ساعت ۹ الی ۱۳ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۷ الی ۲۱ دایر می باشد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
استاندار هرمزگان با اشاره به امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری مشترک بین ایران و قزاقستان در بندر شهید رجایی، این اقدام را نشانهای از پویایی اقتصاد کشور و تداوم روند فعالیتهای راهبردی این بندر حتی پس از حادثه اخیر دانست.
Δ