به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، در راستای اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان محمدباقر کشفی از سمت مدیرکلی دفتر استاندار استعفا داد و رضا کمالی زرکانی با حفظ سمت مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان به عنوان سرپرست دفتر استاندار هرمزگان منصوب شد. […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، در راستای اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان محمدباقر کشفی از سمت مدیرکلی دفتر استاندار استعفا داد و رضا کمالی زرکانی با حفظ سمت مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان به عنوان سرپرست دفتر استاندار هرمزگان منصوب شد.
با توجه به ضرورت و اهمیت اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان، استانداری هرمزگان به استقبال اجرای این قانون رفت.
در این راستا محمدباقر کشفی پیش از پایان مهلت تعیین شده از سمت مدیرکلی دفتر استاندار استعفا داد.
براساس تبصره دوم قانون منع به کارگیری بازنشستگان که استفاده از تجربه و تخصص بازنشستگان را بلامانع اعلام نموده است، کماکان از ظرفیت، تجارب و تخصص محمدباقر کشفی در مجموعه استانداری هرمزگان استفاده خواهد شد.
همچنین با حکم دکتر فریدون همتی استاندار هرمزگان، رضا کمالی زرکانی با حفظ سمت مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان به عنوان سرپرست دفتر استاندار هرمزگان منصوب شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
Δ