معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در سفر یکروزه خود به پایتخت دریایی کشور، از آخرین وضعیت زیر ساخت های ایجاد شده، پروژه های عمرانی ، توسعه ای و سرمایه گذاری بندر شهید رجایی بازدید کرد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “محمد راستاد” عصر امروز دوشنبه۱۵ اردیبهشت […]
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در سفر یکروزه خود به پایتخت دریایی کشور، از آخرین وضعیت زیر ساخت های ایجاد شده، پروژه های عمرانی ، توسعه ای و سرمایه گذاری بندر شهید رجایی بازدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “محمد راستاد” عصر امروز دوشنبه۱۵ اردیبهشت از بخش های مختلف بندرشهید رجایی بندرعباس بازدید و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پروژه های این بندر قرار گرفت .
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با حضور در فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی ، پروژه Access cont درب شمالی بندر، اسکله درحال ساخت نفتی بندر خلیج فارس و چندین پروژه توسعه ای و سرمایه ای ضمن استماع گزارش مدیر کل بنادر هرمزگان، مشاورین و پیمانکاران از آخرین اقدامات و پیشرفت های حاصله مطلع شد.
ارزیابی روند تخلیه کالاهای اساسی و بررسی اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه حمل و نقل چند و جهی در بزرگترین بندر تجاری و بازرگانی کشور از دیگر اهداف سفر معاون وزیر راه و شهرسازی به هرمزگان بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دليل اهميت حفظ هواي پاك براي سلامت جامعه، برنامه آموزشي دلايل آلودگي هوا و تاثير آن بر كودكان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
Δ