به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایلنا: وزارت خارجه آمریکا طی بیانیهای به حمله راکتی به منطقه سبز بغداد واکنش نشان داد و در این باره اعلام کرد: «یک راکت با درجه پایین به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است؛ هیچ کس آسیب ندیده و خسارتی نیز به […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون و به نقل از خبرگزاری ایلنا: وزارت خارجه آمریکا طی بیانیهای به حمله راکتی به منطقه سبز بغداد واکنش نشان داد و در این باره اعلام کرد: «یک راکت با درجه پایین به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است؛ هیچ کس آسیب ندیده و خسارتی نیز به ساختمان سفارت و اماکن مربوط به آمریکا وارد نشده است.»
وزارت خارجه آمریکا در ادامه بیانیه خود آورده است: «اگر چه کسی آسیب ندیده است اما ما این حادثه را مهم میدانیم و همانطور که ما در دو هفته گذشته تاکید کردیم، آمریکا تهدیدات و حمله به هیچ یک از پرسنل یا منافع خود را تحمل نخواهد کرد و به صورت قاطع به آن پاسخ خواهد داد.»
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد: «اگر هر حملهای از سوی نیروها یا نیروهای نیابتی مورد حمایت ایران صورت بگیرد ما این کشور را مسئول آن میدانیم و متقابلا به این حملات پاسخ خواهیم داد. وزیر خارجه کاملا محتاطانه و با تدبیر و با توجه به تهدیدات علیه کارکنان سفارت، به برخی از پرسنل دستور داده بود که عراق را ترک کنند؛ اکنون این کار انجام شده است.»
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
Δ