معاون رییس جمهور تاکید کرد: مردم هزینه آلودگی را به صورت پنهان و در بخش سلامت می پردازند و ما باید این موضوع را مدیریت کنیم.
حسین افشین، معاونی علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در حاشیه بازدید ازبیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست به خبرنگار ما گفت: نمی توان به صورت مشخص درصدی برای توان علمی و تکنولوژیک داخلی کشور جهت حل مشکلات و چالش های محیط زیست تعیین کرد اما به نظر بیش از ۷۰ درصد چالش هایی که در حوزه محیط زیست در سطح کشور با آن روبه رو هستیم با تکیه بر توان داخلی قابل حل است.
وی افزود: البته این مساله به دو بخش تقسیم می شود بخش ورودی و بخش خروجی که در بخش ورودی میتوان بیشتر به توان داخلی امیدوار بود.
او ادامه داد: تا وقتی نگاه مان را به نوع توسعه عوض نکنیم نمی توانیم این مسائل را حل کنیم. زمانی ما میبینیم صنعتی آلوده است و باید ده برابر هزینه خود صنعت باید برای رفع آلودگی آن هزینه کنیم اما یک زمانی با انتخاب تکنولوژی مناسب در ابتدای سرمایه گذاری می توانیم با هزینه کمتر این مساله را کنترل کنیم.
افشین تصریح کرد: ما هم در سوخت و هم کاتالیست توان تولید خودرو باکیفیت داریم و تنها بحث هزینه فایده است و ما باید به تمامی جوانب در کنار تکنولوژی، توانایی فنی و حتی اقتصادی در کنار هم نگاه کنیم و مجموع اینها را با هم در نظر بگیریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر کل محیط زیست استان هرمزگان مسمومیت را علت اصلی تلف شدن دام در روستای پتروکی شهرستان جاسک عنوان کرد.
معاون رییس جمهور و رییس سالزمان حفاظت محیط زیست گفت: دولت چهاردهم بر این اعتقاد است که حفظ محیطزیست به تنهایی از عهده یک سازمان برنمیآید از این رو باید حفاظت مشارکتی پیش رود.
سخنگوی دولت با اشاره به اهمیت سیاستگذاری پایدار در حوزه محیط زیست گفت: حل مشکلات محیط زیست بدون مشارکت مردم ممکن نیست و بحران های فعلی محیط زیستی نتیجه سیاستگذاری های غلط ما در گذشته است.
معاون راهبردی ریاست جمهوری گفت: روزی باید بفهمیم محیط زیست منفعت مشترک همه ماست و جای رقابت نیست. نه فقط سازمان محیطزیست یا تشکلهای مرتبط با آن، بلکه در مدیریت دولتی ما، در مدیریت محلههای ما و در مدیریت فردی همه ما باید دغدغه محیط زیست وجود داشته باشد.
Δ