معاون رییس جمهور تاکید کرد: مردم هزینه آلودگی را به صورت پنهان و در بخش سلامت می پردازند و ما باید این موضوع را مدیریت کنیم.
حسین افشین، معاونی علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در حاشیه بازدید ازبیست و دومین نمایشگاه بین المللی محیط زیست به خبرنگار ما گفت: نمی توان به صورت مشخص درصدی برای توان علمی و تکنولوژیک داخلی کشور جهت حل مشکلات و چالش های محیط زیست تعیین کرد اما به نظر بیش از ۷۰ درصد چالش هایی که در حوزه محیط زیست در سطح کشور با آن روبه رو هستیم با تکیه بر توان داخلی قابل حل است.
وی افزود: البته این مساله به دو بخش تقسیم می شود بخش ورودی و بخش خروجی که در بخش ورودی میتوان بیشتر به توان داخلی امیدوار بود.
او ادامه داد: تا وقتی نگاه مان را به نوع توسعه عوض نکنیم نمی توانیم این مسائل را حل کنیم. زمانی ما میبینیم صنعتی آلوده است و باید ده برابر هزینه خود صنعت باید برای رفع آلودگی آن هزینه کنیم اما یک زمانی با انتخاب تکنولوژی مناسب در ابتدای سرمایه گذاری می توانیم با هزینه کمتر این مساله را کنترل کنیم.
افشین تصریح کرد: ما هم در سوخت و هم کاتالیست توان تولید خودرو باکیفیت داریم و تنها بحث هزینه فایده است و ما باید به تمامی جوانب در کنار تکنولوژی، توانایی فنی و حتی اقتصادی در کنار هم نگاه کنیم و مجموع اینها را با هم در نظر بگیریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حبیب مسیحی تازیانی، مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، به عنوان یکی از مدیران برتر استانی در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۵ سازمان حفاظت محیط زیست معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تاکنون برای حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی تالابی کشور سند مالکیت اخذ شده است و استانها باید با بهرهگیری از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیتالمال، این روند را تا تعیین تکلیف نهایی تالابها ادامه دهند.
پاکسازی ساحل شیب دراز قشم با افزایش توان عملیاتی ادامه دارد
بسیج امکانات برای پاکسازی کامل سواحل قشم/ برنامهریزی برای مدیریت پسماندهای نفتی و اصلاح خاک
Δ