خادم الرضا، خادم جمهور ایران، دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در راه خدمت به مردم به درجه رفیع شهادت رسید.
رئیس جمهور که دیروز به منظور افتتاح دو طرح عمرانی به استان آذربایجان شرقی عزیمت کرده بود، در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعهسی»، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و در شب ولادت امام رئوف، علی ابن موسیالرضا (ع)، به درجه رفیع شهادت رسید.
در این سانحه هوایی، رئیس جمهور و همراهان او از جمله آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه، آیتالله آلهاشم امام جمعه تبریز، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سرتیم حفاظت رئیس جمهور و خلبانان و کادر پرواز بالگرد به شهادت رسیدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حبیب مسیحی تازیانی، مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، به عنوان یکی از مدیران برتر استانی در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۵ سازمان حفاظت محیط زیست معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تاکنون برای حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی تالابی کشور سند مالکیت اخذ شده است و استانها باید با بهرهگیری از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیتالمال، این روند را تا تعیین تکلیف نهایی تالابها ادامه دهند.
پاکسازی ساحل شیب دراز قشم با افزایش توان عملیاتی ادامه دارد
بسیج امکانات برای پاکسازی کامل سواحل قشم/ برنامهریزی برای مدیریت پسماندهای نفتی و اصلاح خاک
Δ