رویداد ملی ایدینو (ایده های نوآورانه مرتبط با کووید – ۱۹) با شرکت مخترعین و فناوران دانشگاهی از سراسر كشور بصورت مجازی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری هرمزگان برگزار شد. فراخوان این رویداد در مردادماه در سطح کشور منتشر شد که حاصل آن ارائه قریب به […]
رویداد ملی ایدینو (ایده های نوآورانه مرتبط با کووید – ۱۹) با شرکت مخترعین و فناوران دانشگاهی از سراسر كشور بصورت مجازی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری هرمزگان برگزار شد.
فراخوان این رویداد در مردادماه در سطح کشور منتشر شد که حاصل آن ارائه قریب به ۶۰ ایده از مخترعین و فناوران دانشگاهی سراسر کشور بود.
ایده ها در داوری مرحله نخست مورد ارزیابی اعضاء هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان قرار گرفت که تعداد ۲۰ ایده در دو بخش اساتید و دانشجویان برای مسابقه نهایی انتخاب شدند.
مرحله نهایی این رویداد ۲۲ شهریور ماه در محل سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان و با حضور داوران دکتر داودیان، دکتر صمصام پور، دکتر حیرانی و دکتر سرنی زاده برگزار شد.
منتخبین مرحله نهایی از استانهای تهران، آذربایجان شرقی، خراسان، خوزستان، هرمزگان بوده اند که در نهایت سه ایده در بخش اساتید با کسب رتبه نخست توسط ابراهیم کوهکن با ایده دستگاه امحاء پسماند، رتبه دوم علیرضا پویه پلتفرم هرمز پی و رتبه سوم محمد حیدری با پلتفرم هوم یار همچنین سه ایده در بخش دانشجویی رتبه نخست مهشید زارعی با ایده ماسک نانو، رتبه دوم فرهاد ریاضی پلتفرم نخلستان و رتبه سوم علیرضا سلمانی ایده کمربند مراقبت از جنین و مادر معرفی و موفق به کسب جوایز نقدی در این رویداد ملی شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
Δ