مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از نجات ۱۶ سرنشین یک کشتی تجاری در آب های خلیج فارس خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “اله مراد عفیفی پور” اظهار داشت: در پی اعلام خبر وضعیت اضطرار ناشی از تصادم دو فروند شناور عبوری از تنگه هرمز، مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی هرمزگان(MRCC) […]
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از نجات ۱۶ سرنشین یک کشتی تجاری در آب های خلیج فارس خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، “اله مراد عفیفی پور” اظهار داشت: در پی اعلام خبر وضعیت اضطرار ناشی از تصادم دو فروند شناور عبوری از تنگه هرمز، مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی هرمزگان(MRCC) بنا به درخواست فرمانده شناور مضطر، بلافاصله دو فروند شناور ناجی را به موقعیت اعزام کرد.
وی افزود: سانحه تصادم مربوط به دو شناور خارجی شامل کشتی فله بر “رویال آرسنال” و تانکر “گاز اینفینیتی”عبوری از تنگه هرمز بوده است.
عفیفی پور تصریح کرد: ۱۶ نفر از خدمه شناور مضطر فله بر که کشتی سانحه دیده را ترک کرده بودند، از قایق نجات به شناور ناجی منتقل شدند و در سلامت کامل به سر می برند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
Δ