شاهمراد جعفری، رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان قشم، از کشف و ضبط ۲۲ کیلوگرم مرجان از منزل یکی از متخلفان در این شهرستان خبر داد.
جعفری در تشریح جزئیات این عملیات گفت: «با همکاری و رصد هوشمندانه پلیس فتا در فضای مجازی، تلاشهای مأموران انتظامی شهرستان قشم و هماهنگی کامل با یگان حفاظت محیط زیست شهرستان، با دستور مقام قضایی، بازرسی از منزل فرد متخلف انجام و مقدار قابل توجهی مرجان از محل کشف و ضبط شد.»
وی افزود: «پرونده این متخلف تشکیل شده و مراحل قانونی آن در حال پیگیری است.»
بر اساس اعلام ادارهکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، بهای ضرر و زیان وارده به محیط زیست برای هر کیلوگرم مرجان، طبق مصوبه شورای عالی محیط زیست، ۲۳۶ میلیون و ۸۷۶ هزار ریال تعیین شده است.
ادارهکل حفاظت محیط زیست استان ضمن تأکید بر ممنوعیت جمعآوری، خرید و فروش و نگهداری مرجانها، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیستمحیطی، موارد را از طریق سامانه ۱۵۴۰ به مأموران محیط زیست اطلاع دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان پسرانه شهید اکبری زاده برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان ، در دبستان دخترانه علوم پزشکی برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی هوای پاک ، برنامه آموزشی بازدید مجموعه پیش دبستانی های کودک خلاق، از موزه تنوع زیستی خانه محیط زیست شهدای محیط بان گزار شد.
به مناسبت ۲۹ دی روز ملی هوای پاک و به دلیل اهمیت حفظ هوای پاک برای سلامت جامعه، با همکاری خانه محیط زیست شهید هرمزی، برنامه آموزشی دلایل آلودگی هوا و تاثیر آن بر کودکان، در دبستان دخترانه شهید آزموده و دبستان پسرانه دکتر علی شریعتی برگزار شد.
Δ