شاهمراد جعفری، رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان قشم، از کشف و ضبط ۲۲ کیلوگرم مرجان از منزل یکی از متخلفان در این شهرستان خبر داد.
جعفری در تشریح جزئیات این عملیات گفت: «با همکاری و رصد هوشمندانه پلیس فتا در فضای مجازی، تلاشهای مأموران انتظامی شهرستان قشم و هماهنگی کامل با یگان حفاظت محیط زیست شهرستان، با دستور مقام قضایی، بازرسی از منزل فرد متخلف انجام و مقدار قابل توجهی مرجان از محل کشف و ضبط شد.»
وی افزود: «پرونده این متخلف تشکیل شده و مراحل قانونی آن در حال پیگیری است.»
بر اساس اعلام ادارهکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، بهای ضرر و زیان وارده به محیط زیست برای هر کیلوگرم مرجان، طبق مصوبه شورای عالی محیط زیست، ۲۳۶ میلیون و ۸۷۶ هزار ریال تعیین شده است.
ادارهکل حفاظت محیط زیست استان ضمن تأکید بر ممنوعیت جمعآوری، خرید و فروش و نگهداری مرجانها، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیستمحیطی، موارد را از طریق سامانه ۱۵۴۰ به مأموران محیط زیست اطلاع دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پاکسازی ساحل شیب دراز قشم با افزایش توان عملیاتی ادامه دارد
بسیج امکانات برای پاکسازی کامل سواحل قشم/ برنامهریزی برای مدیریت پسماندهای نفتی و اصلاح خاک
در پی وقوع حادثه آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم و ضرورت اتخاذ تدابیر فوری برای مهار خسارات زیستمحیطی، هیئت عالیرتبهای از مدیران و کارشناسان ارشد سازمان حفاظت محیطزیست کشور برای بازدید میدانی و نظارت بر روند مدیریت این بحران وارد استان هرمزگان و جزیره قشم شدند.
این ماموریت با همکاری یگان حفاظت محیط زیست و پلیس اطلاعات و امنیت اجتماعی شهرستان حاجی آباد انجام شد
Δ