به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، فرحناز شهنوازی مربی مسوول کانون قشم از حضور دانشآموزان مدرسه مهدیه درگهان در کانون پرورش فکری قشم خبر داد. وی افزود: این دانشآموزان به واسطهی تلاشهای فروغ ملایی مربی ادبی کانون قشم که در هفتهی ملی کودک با حضور در شهر درگهان زمینه عضویت مکاتبهای و حضوری را […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، فرحناز شهنوازی مربی مسوول کانون قشم از حضور دانشآموزان مدرسه مهدیه درگهان در کانون پرورش فکری قشم خبر داد.
وی افزود: این دانشآموزان به واسطهی تلاشهای فروغ ملایی مربی ادبی کانون قشم که در هفتهی ملی کودک با حضور در شهر درگهان زمینه عضویت مکاتبهای و حضوری را فراهم نموده بود در کانون حضور پیدا کردند.
مربی مسوول کانون قشم گفت: دانشآموزان مدرسه مهدیه درگهان جهت استفاده از کتابخانه تخصصی کودک با همراهی معلمان و مربیان پرورشی ماهی یکبار در کانون حضور مییابند.
شهنوازی گفت : در جهت شعار تمرین زندگی فعالیتهای جذابی چون نمایش خلاق (گوساله لج باز) قصهگویی « قصه هزار پا و هزار کار » روخوانی کتاب به صورت گروهی و خلاق با ماسک و صورتک برای اعضا توسط مسوول مرکز شهنوازی وکار گروهی اجرا شد.
وی افزود: پخش انیمیشن و معرفی کتاب مربوط به انمیشن (آهوی گردن دراز، روباه دم بریده یکی از فعالیتهای اجرایی این بازدید بود و بسیار مورد علاقه اعضا واقع شد.
گفتنی است درگهان شهر کوچک وتجاری است که در حدود تا ۲۰۱۵ کیلومتری قشم قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
طی حکمی از سوی استاندار هرمزگان، مسعود ساربانی به عنوان سرپرست جدید بخشداری حرا از توابع شهرستان قشم منصوب شد.
حضور دو اثر سینمایی از جزیره قشم در رویداد تخصصی «روایت آب»
Δ