به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون وبه نقل از خبرگزاری ایرنا: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر کردند: هر گاه شخصی مرتکب جرم اسیدپاشی شود و مجازات آن قصاص نباشد و این حکم به هر علنی مانند فرار مرتکب یا مصالحه اولیای دم، اجرا نشود، مرتکب علاوه بر پرداخت دیه یا ارش به حبس پنج تا […]
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون وبه نقل از خبرگزاری ایرنا: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر کردند: هر گاه شخصی مرتکب جرم اسیدپاشی شود و مجازات آن قصاص نباشد و این حکم به هر علنی مانند فرار مرتکب یا مصالحه اولیای دم، اجرا نشود، مرتکب علاوه بر پرداخت دیه یا ارش به حبس پنج تا بیش از ۲۵ سال محکوم می شود.
نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز-دوشنبه-مجلس شورای اسلامی ماده ۲ طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن را با ۱۵۸ رای موافق، ۹ رای مخالف و ۱ رای ممتنع از ۲۱۶ نماینده حاضر تصویب کردند.
نمایندگان در ماده ۲ این طرح مقرر کردند: هر گاه شخصی مرتکب جرم موضوع این قانون شود و مجازات آن قصاص نباشد یا به هر علنی مانند فرار مرتکب یا مصالحه اولیای دم، قصاص اجرا نشود، مرتکب علاوه بر پرداخت دیه یا ارش مطابق مقررات مربوطه به مجازات، در جنایت بر نفس و جنایت منجر به تغییر شکل دائمی صورت بزه دیده به حبس تغزیری درجه یک(حبس بیش از بیست و پنج سال)، در جنایتی که میزان دیه آن بیش از نصف دیه کامل باشد به حبس تعزیری درجه ۲(حبس بیش از پانزده تا بیست و پنج سال)، در جنایتی که میزان دیه آن از یک سوم تا نصف دیه کامل باشد به حبس تعزیری درجه سه(حبس بیش از ده تا پانزده سال) و در جنایتی که میزان دیه آن تا یک سوم دیه کامل باشد به حبس تعزیری درجه ۴ (حبس بیش از پنج تا ده سال)محکوم می شود.
نمایندگان در تبصره ۱ این ماده تصویب کردند: به منظور حمایت از بزه دیدگان موضوع این قانون در مواردی که به علت مرگ یا فرار، دسترسی به مرتکب ممکن نست، دیه از اموال وی و در صورت نداشتن مال یا کافی نبودن آن، تمام یا باقیمانده دیه از بیت المال پرداخت می شود همچنین در مواردی که مرتکب شناسایی نشود، دیه از بیت المال پرداخت می شود.
نمایندگان در تبصره این ماده تصویب کردند: هر گاه پس از دریافت دیه از بیت المال، مرتکب دستگیر شود، حق قصاص برای بزه دیده یا اولیای دم محفوظ است لیکن بیت المال با توجه به امکانات مالی بزه دیده یا اولیای دم، حق رجوع به آن ها را دارد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بندرعباس _ _ مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: عروس و ۲ فرزند یکی از محیط بانان هرمزگان در حمله آمریکا به یک پست محیط بانی شهید شدند
در اولین روز دهه مبارک فجر، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، ۱۲ بهمن را روزی استثنایی و تاریخساز خواندند و با اشاره به تبدیل حکومت «فردی، استبدادی، ضددینی و وابسته» پهلوی به حکومت «مردمی، مبتنی بر دین و ایستاده در مقابل زورگویی مستکبران»، گفتند: مردم آتش فتنه آمریکایی-صهیونی اخیر را مانند همه توطئههای قبلی به خاکستر نشاندند و در آینده هم، ملت با هدایت پروردگار در مقابله با هر حادثهای، کار را تمام خواهد کرد.
در پی افتخار آفرینی تیم والیبال جوانان کشورمان در کسب قهرمانی جهان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از فرزندان ملت ایران قدردانی کردند.
بسم الله الرّحمن الرّحیم(۱)
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین سیّما بقیّة الله فی الارضین.
Δ