مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان گفت: به مناسبت هفته پژوهش اداره کل میراث فرهنگی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان در مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان شرکت کرده است. به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، رضا برومند افزود: اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان با طرح […]
مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان گفت: به مناسبت هفته پژوهش اداره کل میراث فرهنگی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان در مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان شرکت کرده است.
به گزارش پایگاه خبری صدای گامبرون ، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، رضا برومند افزود: اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان با طرح های پژوهشی در حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این نمایشگاه شرکت کرده است.
وی با بیان اینکه در حاشیه نمایشگاه دوره آموزش ابزارهای پژوهش در گردشگری برگزار می شود، افزود: همچنین در این نمایشگاه کارگاه زنده مرمت آثار و کارگاه زنده صنایع دستی برای علامندان به نمایش گذاشته می شود.
غرفه اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان هرمزگان در مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان از ۲۴ لغایت ۲۸ آذر ماه صبح ها از ساعت ۹ الی ۱۳ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۷ الی ۲۱ دایر می باشد.
“بابک پارسا”
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نشستی مشترک، تفاهمنامه همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و شرکت گاز استان به امضا رسید. این مراسم با حضور منوچهر ضیایی، مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و رضا رفیعی، مدیرعامل شرکت ملی گاز استان هرمزگان برگزار گردید
ماشاالله خنجی، بخشدار مرکزی شهرستان بستک، در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته دولت را تبریک گفت.
استاندار هرمزگان با اشاره به امضای تفاهمنامه سرمایهگذاری مشترک بین ایران و قزاقستان در بندر شهید رجایی، این اقدام را نشانهای از پویایی اقتصاد کشور و تداوم روند فعالیتهای راهبردی این بندر حتی پس از حادثه اخیر دانست.
استاندار هرمزگان و اعضای کمیسیونهای اقتصادی و حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در بازدید از پالایشگاه نفت بندرعباس، بر اهمیت این مجموعه در اقتصاد کشور و لزوم رفع مسائل پیش روی آن با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی تأکید کردند.
Δ